Wiggo mot 2. divisjon

I morgen klokka 15.30 begynner den virkelige ferden mot 2. divisjon for B-laget. Avdelingen er vunnet og nå venter to kamper mot Frigg for å sikre at det blir spill på nivå med FFK og Sprint til året. Trener Wiggo lover at årets første tap ikke kommer på Mellø.

Sammenlagtvinneren i de to kampene denne uka, får spille i landets tredje øverste divisjon neste sesong. Og skal vi tro Wiggo, så blir det laget MFK II.
– Det vi har gjort så langt er bra, men det må vi bare glemme. Det er en del som står igjen. Det er nå i morra og på fredag. De to kampene denne uka blir avgjørende for hvorvidt sesongen har vært vellykka eller ei, mener suksesstreneren. I fjor ble det bronse i interkretsserien med juniorlaget, samt sølv i NM og den prestisjetunge JET-turneringen. I år ble rekruttlaget vinnere av avdeling 4 i 2. divisjon. Men de to kommende kampene med rekruttene anser han som viktigere enn fjorårets kamper med sølv som utfall.
– Ja, jeg synes det med tanke på videre talentutvikling å gå opp en divisjon. Det er et viktig prinsipp. For klubben tror jeg det betyr mye at vi rykker opp.
Hvordan har dere ladet opp til kampene?
– Nå er det jo gått noen uker siden vi avsluttet sesongen, men vi har hatt en veldig treningsuke. Vi har spilt flere treningskamper mot A-laget gjennom hele sesongen, så sånn sett tror jeg vi tjener på det kontra Frigg, mener Wiggo.

Til morgendagens kamp disponerer han følgende spillere fra A-stallen:
Rino, Simen, Magnus, Kristian og Svenning.
I tillegg får han med seg Julle på benken etter sin strekkskade.
Så dere stiller med det mest slagkraftige mannskapet dere kan?
– Jada. Den eneste som ikke er med er jo han Kenta, som er skada. Ellers er det de som er berettiget til å spille, lover han.
Hva vet du om Frigg?
– Ingenting.
Om Moss II da?
– Alt, gliser han. – Hvis vi er på det nivået vi har prestert i en god del av kampene og på trening, tror jeg dette skal gå bra. Frigg er sikkert ikke noe dårlig lag. De vant jo sin avdeling med Sarpsborg og Trøgstad. De vant rimelig overlegent også, tror jeg. Kun tre tap. Det vitner jo om kvalitet.
Hvordan ser du for deg kampen?
– Jeg tror vi vil eie ballen mye, mens Frigg kanskje legger seg noe bakpå og vil være flinke på de overgangene som kommer. Da vil kanskje det med veggspill bli en avgjørende faktor, tror Wiggo.
Tror du sesongens første tap kommer i morra?
– Nei! Det tror jeg ikke.
På fredagen da?
– Nei!

KAMPSTART: 15.30
STED: Melløs
DATO: 16. OKTOBER 2001

MØT OPP OG STØTT REKRUTTLAGET PÅ VEI MOT 2. DIVISJON!!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design