Vis fram idrettslaget ditt på Melløs!

Vis fram idrettslaget ditt på Melløs!

Førstkommende lørdag (fra klokken 14:45) håper vi i Moss Fotballklubb å skape en skikkelig folkefest på Melløs. Vi har invitert til gratiskamp og en rekke aktiviteter for barna før matchen, og nå håper vi at flere av idrettslagene i distriktet har lyst til å vise fram sin idrett på Melløs!

Vi i MFK har selvfølgelig et stort håp om at det kommer opp mot 2000 mennesker til Melløs på lørdag. Vi tilbyr gratis pølser og kringler foran stadion før kamp, samtidig som vi skal ha en rekke aktiviteter for barna. Toyota er på plass med en stor vogn, hvor barna kan konkurrere i PlayStation og i i MFK har ulike skuddøvelser med premier. Nå håper vi også at flere av byens idretter har lyst til å vise seg fram.

– I denne forbindelse ønsker vi å invitere idretten i byen og nærmiljøet, selvsagt på arrangementet men også for at de skal kunne vise seg frem, sier MFK-pådriver Siv Holder.

– Vi ønsker å vise mangfoldet og engasjementet i vår fantastiske idrettsby. Vi vil gjerne at idrettslagene tar plass og viser seg frem med sin idrett. Ha gjerne en stand foran stadion fra klokken 14:30. Kampen begynner 16:00. Fortell om klubben deres og deres hverdag. Vis dere frem, møt opp i klubbovertrekk og ta plass! Vi holder av A-feltet til idretten i byen, vi er sikre på at dere vi skape engasjement, stemning og ikke minst får en hyggelig dag og opplevelse. Alt er selvsagt gratis, tilføyer hun med et smil.

Les mer om opplegget her.

Hvis dette høres interessant ut, er det bare å ta kontakt med Joakim Bekkåsen (93020960/joakim@arkiv.mossfk.no).

Håper vi sees på Melløs til lørdag!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design