Vil gjøre det vanskelig for tidligere lagkamerater

Oskar Hansen har en lang fortid i MFK, både i yngres avdeling og på A-laget. De siste årene har han spilt for Lyn og får dermed et meget spesielt møte med sine tidligere lagkamerater når MFK gjester Kringsjå kunstgress i den første cuprunden.

– Ja, det er alltid spesielt å møte moderklubben. Man er kompiser med mange før og etter kampstart, men når dommeren blåser i fløyta er vi bitre rivaler, sier heltente Oskar Hansen.

– Uansett så gleder jeg meg til kamp og ser frem til å gi MFK kamp om videre avansement, tilføyer han.

Imponert av gultrøyene

Oskar Hansen har fått meg seg MFKs gode start i 2. divisjon, hvor A-laget står med seks poeng etter de tre første kampene. Han er imponert over prestasjonen, men føler seg samtidig trygg på at han og resten av Lyn-mannskapet er kapable til å sette en stopper for MFK.

– Moss har levert sterkt hittil i årets sesong og jeg har virkelig troen på at de kan levere godt i år. Lyn har som alltid et press på seg og hører hjemme høyere enn hvor vi befinner oss for øyeblikket. Det presset lever vi godt med og vet at vi fint kan gi Moss en konkurranse om videre avansement. Likevel er det naturligvis gjestene som skal ha favorittstempelet, men vi er absolutt klare for å overraske og levere en god kamp, avrunder Hansen.

Flere kjente

Det er faktisk ikke bare Oskar Hansen som er den eneste Lyn-spilleren med en fortid i Moss Fotballklubb. Rune Isaksen, som spilte på Melløs i 2015- og 2016-sesongen, får også et møte med gamleklubben. Klubben melder nemlig at Isaksen er tilbake fra skade og spilleklar igjen.

Grunnen til at kampen skal spilles på Kringsjå kunstgress er at gresset på Bislett ikke er klart til bruk ennå.

FOTO: FRANK HALSE