Vil du bli vår maskot?

I samarbeid med Moss Dagblad skal MFK i år ha en maskot til hver av hjemmekampene i Tippeligaen. Er du i alderen 9-12 år, er glad i fotball og har lyst til å være lagets spesielle gjest på Melløs? Da kan vi invitere deg til en uforglemmelig dag med Moss Dagblad og MFK, med supre gaver du kan bruke både alene, sammen med venner og/eller med mor og far!

Moss Dagblad-maskoten får være med MFK-gutta i garderoben før kampstart og under oppvarming, og han kan selv velge om han vil sitte på benken under kampen eller sammen med sine foreldre på tribunen. Maskotens familie får tre billetter av MFK til kampen, og gratis servering i pausen.

I tillegg til å få en drømmedag på Melløs, får Moss Dagblad-maskoten to gratisbilletter til Quality Hotell og Badeland i Sarpsborg, en komplett MFK-drakt og et familiegavekort til fire personer av McDonalds, to gratisbilletter til Tusenfryd, gratis inngang og en spilleserie på Bowling 1, gavekort på 200 kroner fra Frisenfeldt, spareavtale med Sparebank 1 med 300 kroner i startkapital – og til slutt et innrammet bilde av seg selv sammen med sin favorittspiller, laget av Moss Dagblad!

Alt du trenger å gjøre for at nettopp DU skal bli den heldige, er å fylle ut, klippe ut og sende inn originalkupongen som vil stå på trykk i Moss Dagblad i tiden fremover.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design