– Vi må svare

Den første kampen etter ferien ble en skuffelse. Resultatet 0-0 er en skuffelse i seg selv, men prestasjonen var langt fra det vi skal forvente av oss selv. Vi må svare.

Denne uken har det vært en revansjesugen gjeng på trening. Vi har jobbet mye med offensiv samhandling, og tydeliggjort prinsippene våre i angrep nok en gang. Vi snakker hele tiden om at vi skal bli bedre, og Holmen-kampen er vel den første kampen i år hvor vi kan si at vi må bli bedre. Vi må bli flinkere til Ã¥ finne rom, og vi må bli flinkere til Ã¥ sette et høyere tempo. Disse tingene har vært temaet på ukens treninger.

Med Strømsgodset er det som med de fleste rekruttlag, vi vet ikke hva de stiller med. Men uansett hva som møter oss på lørdag, er det en kamp hvor vårt maksnivå vil holde til tre poeng. Så nok en gang handler det kun om oss selv. Når vi leverer gode prestasjoner, vinner vi veldig ofte fotballkamper.

Over 600 møtte opp på Melløs for å støtte oss i den første kampen etter ferien. Det er helt fantastisk i fellesferien, og det er kjedelig at vi ikke greide å underholde. Men vi jobber knallhardt videre, og skal gjøre alt vi kan for å underholde mot Godsets rekrutter. Vi håper at dere kommer nå også, og tar med dere noen venner. Så skal vi gjøre det vi kan for å sende dere hjem til lørdagskvelden med et smil om munnen.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design