Vemodig farvel for L-O

– Jeg har hatt det veldig bra i Moss, så det er med tungt hjerte jeg gir meg etter denne sesongen. Klubben har mange spennende planer for fremtiden med spillerutvikling og stadionprosjektet, så det hadde vært moro å være med videre, kommenterer L-O.

– Moss Fotballklubb har vært en fantastisk arbeidsplass for meg. Klubben har mange flotte mennesker i sin organisasjon. Trenere, ledere og spillerne i klubben har vært enestående mot meg. Jeg kan absolutt anbefale Moss FK ovenfor andre trenere, skryter L-O av Moss FK som arbeidsplass og det gode miljøet.

Selv om L-O har tatt den tunge beslutningen om å gi seg etter inneværende sesong, har han ingen planer om å trappe ned ambisjonsnivået til klubben.

– Nei, det kommer aldri på tale. Vi i spillergruppen har en stående målsetning om å bli blant de fem beste ved sesongslutt, og det skal vi klare. Vi er profesjonelle og det akter vi å være til sesongen er over, slår L-O fast.

Hva L-O gjør neste år er enda usikkert.

– Jeg har foreløpig ingen konkrete planer for neste sesong, men jeg ønsker å jobbe med fotball, så vi får se hva tiden vil bringe, avslutter L-O intervjuet med for denne gang.

Mossfk.no vil komme med et avsluttende intervju med L-O etter at sesongen er over, men innen den tid håper vi på mange gode stunder og flere tre-poengere med L-O Mattsson og hans gutter.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design