Velkommen til våre nye sider!

Som du sikkert ser har vi gjort en del endringer på våre hjemmesider. Vi håper vårt nye utseende faller i smak og at alle med tilknytning til Moss FK finner det dere har behov for. Markedssjef Paal Erik Dalaasen er storfornøyd med nylanseringen

– Satsningen på internett er viktig med tanke på å nå ut til supporterne våre og den øvrige delen av publikum med informasjon om klubben, våre spillere og våre aktiviteter. I første omgang har vi nå reåpnet noen mer spennende og “fancy” sider, med bedre layout, oppbygning og billedmateriale. Det viktigste for oss vil imidlertid fortsatt være å være flinke på å bringe nyheter av sportslig og administrativ karakter.

– På sikt tar vi mål av oss til at det skal bli mulig å hente enda mer informasjon direkte på eller via sidene våre. Vi har et veldig godt samarbeid med vår dataleverandør
Brikken, og er i en kontinuerlig dialog med dem om hvordan vi kan utvikle sidene til beste for klubben og våre supportere. Foreløpig er sidene en kanal for å gi informasjon, men vi har god tro på at det vil være mulig å tjene penger på sidene i overskuelig fremtid. Skal vi få til det er det viktig å kunne vise til god trafikk på sidene, slik at de er interessante for andre aktører med tanke på å få profilert firmanavn og -logo på sidene. Vi ser også på muligheten til, med jevne mellomrom, å arrangere konkurranser med attraktive premier, samt å utvikle en egen tilhørende side med øvrige fotball- og sportsnyheter.

– Vi leker med tanken å ha et eget chat-forum på sidene, slik at alle som har meninger om sidene våre, aktivitetene og alt som har med MFK å gjøre skal kunne komme til uttrykk med disse meningene på våre offisielle sider og få svar fra både andre besøkende og fra oss i Moss Fotballklubb. Således håper vi å kunne få til en mer åpen dialog med publikum enn det vi har hatt til nå. Forhåpentligvis vil dette kunne bidra til at flere engasjerer seg rundt MFK og at klubben utvikler seg i riktig retning, sier han.

– Det primære for oss er å ha gode sider for de som følger MFK, men det er ingen tvil om at internett byr på en rekke andre spennende muligheter, avslutter en fornøyd markedssjef.