– Veldig stolt over å få debuten

– Veldig stolt over å få debuten

Fredrik Wasenius (18) fikk en meget positiv avslutning på sesongen. Kambogutten kom fra Sprint-Jeløy til Moss FK foran 2018-sesongen og har vært en svært viktig brikke for Moss 2 som til slutt rykket opp til 4. divisjon. I følge han selv endte han på 13-14 scoringer i 5. divisjon, noe han som midtbanespiller er veldig fornøyd med.
Mot slutten av sesongen fikk Wasenius noen kamper for a-laget og gjorde sine saker bra. Vi tok en liten prat med unggutten om debuten og opprykket.

Hvordan var det å få vite at du skulle starte for a-laget mot Grorud?
– Å få vite at jeg skulle starte mot Grorud var først og fremst utrolig morsomt og gjorde meg veldig lysten på å vise meg frem for Ole Martin Nesselquist, laget og ikke minst Mosse-publikummet. Jeg ble også veldig stolt over å få debuten min.

Hvordan synes du kampen gikk for din del?
– I grunn var jeg veldig fornøyd og følte jeg kom godt i gang med enkle valg med ball og at jeg bidro defensivt. Jeg spilte på meg selvtillit og laget gjorde en god kamp. Så alt i alt var jeg veldig fornøyd.

Hva er din opplevelse av de kampene du har spilt for a-laget på slutten av sesongen?
– Jeg føler at det å kunne spille kamper hvor resultatene ikke nødvendigvis var det viktigste, gjorde det enklere å skulle gå inn mot kampene med litt mindre forventningspress. Og med lite erfaring fra dette nivået var det mye jeg kunne ta til meg inn mot neste sesong.

Hvordan har det vært å bidra så mye til opprykket for Moss 2?
– Det har vært veldig morsomt å bidra til dette opprykket. Det er en fantastisk gjeng av unge spillere som har ønsket å bevise nivået de holder, og å vise seg frem for trenere og spillere oppover i klubben. Gode resultater og god fotball er alltid morsomt og at vi sikrer opprykket og skaffer oss en mye bedre kamparena for neste år er veldig spennende.

Hva mener du har vært avgjørende for at det endte med opprykk?
– Trua! Trua på at denne gjengen sammen, pluss hjelp fra A-laget, kan slå alle lagene i divisjonen og dermed skaffe oss en bedre kamparena fra og med 2019.

 

Fredrik Wasenius

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design