Være med på hyttetur?

Lørdag 26.04.2014 skal eldres avdeling i Moss FK og Rapid Athene arrangere en felles tur til Ravnsjø hytta til DNT i Svinndal. Det koster kr. 100,- pr person. Det er inkludert transport til Svinndal med avgang fra Melløs stadion kl. 10.00, og det tar ca 30 min og gå fra der bussen stopper og inn til selve hytten. De som må kjøre egen bil, må avtale dette på forhånd og da kan man kjøre helt fram til hytten. Det blir grilling og sosialt samvær.
Varighet: Fra kl. 10.00 til kl. 14.00.

NB! Grillmat og drikke må hver enkelt ta med seg selv.

For påmelding og mer informasjon:
Kontakt, Tore Carlsen på mobilnummer: 920 59 917
.


INFORMASJON OM HYTTEN PÅ RAVNSJØ i SVINNDAL

Ravnsjøhytta var den første hytta til DNT Vansjø og åpnet dørene 14. september  2013.  Hytta ligger vakkert til ved Ravnsjø i Svinndal, og er den tredje DNT-hytta i Østfold.  

Hytta har 10 sengeplasser som kan bookes på nett via DNT Oslo og Omegn. Det er også noe kapasitet utenom dette for tilfeldige vandrere. Priser og betalinginfo finner du her. (.docx)


                                                               RAVNSJØHYTTA

Hytta ligger vakkert til på en kolle 30 meter fra vannet med fin utsikt over innsjøen. På snørike vintere er det mulig å gå på sammenhengende løypenett fra Follo i nord via Skihytta i Mossemarka, gjennom Våler, over Nordre Vansjø, Sæbyvannet, Ravnsjøen og til Trøsken i Sarpsborg.

Dette er en ubetjent hytte, låst med DNT-nøkkel og uten elektrisitet. Her er gassbluss og vaskevann hentes i Ravnsjø. Drikkevann hentes i merket kilde mellom (bommen) Klengstua og Ravnsjøhytta. 

Sjekk link for mere info

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design