Utrolig bra tur i Liverpool!

Utrolig bra tur i Liverpool!

Moss G-16 har vært på en kombinert avslutning og treningstur til Liverpool i England.

Siden dette er siste året til hovedtrener Rino Hjelkrem, som har hatt laget i 10 år, valgte vi å dra på en ordentlig avslutningstur.

Valget falt på England og Liverpool som destinasjon.

Dag 1 startet med en 2 timer trening med en engasjert og veldig bra trener som er tilknyttet Liverpool-akademiet. Her fikk gutta testet nye spennende øvelser og fikk mye fin feedback. Veldig fokus på struktur og tekniske øvelser.

Etter lunch og litt fritid gikk reisen til Manchester hvor vi så Champions League-kampen mellom Manchester United og Valencia.

Dag 2 startet også med en treningsøkt. Denne gangen var det tidligere akademispiller for Liverpool og nå akademitrener i Manchester City Nathan Quirk. En meget bra økt med mye spilløvelser.

Etter lunch hadde vi en økt om sportsvitenskap, her fikk spillerne en liten presentasjon og fikk prøve forskjellige tester. Her ble de testet i styrke og hurtighet samt noen gode treningstips i styrkerommet.

Senere på dagen reiste vi til Anfield hvor vi fikk omvisning og en tur innom museet. Vi fikk se den nye tribuneseksjonen, presserommet, garderobene, sitte på plassen til Jürgen Klopp og en liten tur innom the KOP.

Dag 3 startet vi dagen med litt shopping i Liverpool sentrum, før vi på ettermiddagen tok turen opp til Wigan for å møte Wigan G-16. Her møtte vi et veldig godt lag med gode spillere og veldig godt kollektiv. De hadde 3 trenere på benken pluss egen fysio og keepertrener, så veldig proft opplegg rundt laget. Vi spilte på en treningsbane ved siden av DW stadion.

Liverpool-legende Jamie Carragher var å så hele kampen og tok bilder sammen med gutta etterpå.

Opplegget har vært i samarbeid med UK sports & event, og treningene foregikk på Liverpool Hope University, som hadde veldig gode og fine fasiliteter.

 

Vi har hatt en utrolig bra tur, som vi tror spillerne vil huske veldig lenge.

 

Moss FK G-16

 

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design