Unik mulighet til å støtte MFK

Nå har DU muligheten til å støtte Moss Fotballklubb på en høyst uvanlig måte. Østfold og Akershus er testfylker for nysatsingen til MySport. Her får du blant markedets beste ringepriser, samt billige telefoner. Og det beste: Du støtter MFK uten å selv gi direkte penger!

Markedssjef i MFK, Paal Erik Dalaasen, er full av lovord om det nye prosjektet. – Dette er en helt unik måte å støtte klubben på. Abonnementene er ikke forbeholdt utøvere, men er tilgjengelig for alle som ønsker seg billige tellerskritt eller telefoner. For å oppveie eventuelle ulemper ved å skifte telefonnummer, sponser MySport nye visittkort og vil i tillegg sørge for gratis svartjeneste som melder at abonnenten har skiftet telefonnummer, forteller han. – Overskuddet går tilbake til idretten gjennom det laget du velger å støtte.

MySport og Carrot Mobile samarbeider med Telenor. Det vil si at du vil ha like god dekning med et MySport abonnement som du ville ha ved et vanlig fra Telenor.
MySport et idrettens eget mobilabonnement. Som MySport-kunde får du blant markedets beste ringepriser, spesialtilbud på telefoner og interessante tjenester tilpasset din idrettstinteresse. Samtidig støtter du ditt lokal idrettslag uten å gi penger.

– Vi vil dele ut brosjyrer til alle som kommer på Rosenborg-kampen på lørdag, forteller Dalaasen. I tillegg vil det i løpet av neste uke, komme ut skriv til samtlige husstander i fylket. Støttespillere til satsningen er bla. Nils Arne Eggen, Åge Hareide og Karl Petter Løken.

For mer informasjon, klikk på MySport-linken, eller ring 815 68 000. Du kan eventuelt faxe inn på 815 68 001.

MySport er et perfekt abonnement for alle trenere og andre som er engasjert i idretten. (…)MySport er noe mer enn et vanlig mobilabonnement! (Åge Hareide).

Som kompensasjon for salg og markedsføring av MySport produktene får ditt lokale idrettslag direkte tilbakebetaling i form av provisjon og løpende inntekter fra rekrutterte kunders abonnement og mobiltelefonbruk. (Nils Arne Eggen)

Støtt opp om MFK og bli MySport abonnent du også!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design