– Uforståelig svak kamp!

– Vi kom til kampen med et positivt resultat fra forrige runde, en god treningsuke i beina og hodet, og med økt konkurranse om en plass på laget. På spillermøtet før kampen fokuserte vi på betydningen av å framstå med aggressivitet og trøkk i duellspillet. Dette er grunnforutsetninger som må være på plass for å lykkes med eget offensivt spill.

– Dessverre viste det seg fra første minutt at vi ikke hadde tatt noe av dette innover oss. Signalene kommer på løpende bånd i kampen, uten at vi tar oss sammen. Motstanderen var heller ikke bedre enn at kampen kunne vært snudd helt fram til den var ferdig.

– Jeg kommer ikke til akseptere mange forklaringer i etterkant, for det er tross alt ikke rakettforskning dette dreier seg om. Spillerne må rett og slett bevise at de har fortstått hva som gjelder for å få ikle seg den gule og sorte drakta framover. Utvikling av ferdigheter er jeg tålmodig med, det er en eviggående prosess.

– Likeså utvikling av laget og spillemåten – under forutstning av at man prøver på det vi har blitt enige om, og ikke alt mulig annet. Tålmodigheten er derimot vesentlig mindre når det gjelder å vise at man er villig til å være med under disse betingelsene. Å kaste bort annenhver kamp er helt uakseptabelt, forteller en meget skuffet hovedtrener.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design