Uavgjort mot Brattvåg
Agwa Obiech er nå oppe i 3 mål i årets serie. Foto: Lars Smith

Uavgjort mot Brattvåg

Moss stilte med en ny formasjon og tre nye spillere fra start i dagens bortekamp mot Brattvåg. Christoffer Guttulsrød og Willy Saneh var på plass i det som nå var en 4’er bak, mens Agwa Obiech startet på topp i 4-3-3-oppstillingen. Og sistnevnte takket for tilliten med å sette inn kampens første mål etter drøye kvarteret. Thomas Klaussen vant ballen på rundt 30 meter fra Brattvåg-målet og tredde Agwa flott igjennom, og alene med keeper var han iskald.

Moss spilte en god første omgang, og Mikkel Aarstrand var nær å doble ledelsen etter rundt 30 minutter. Bakover hadde Anders Gundersen og forsvaret bra kontroll, og det var dermed fortjent at gutta gikk til pause med ledelse.

2. omgang startet med et langt mer aggressivt hjemmelag, og det resulterte i en tidlig utligning. Etter hvert jevnet omgangen seg mer ut, og begge lag hadde flere store muligheten til å ta ledelsen. Nærmest for Moss var innbytter Fredrik Wasenius 2 minutter på overtid, men skuddet gikk rett utenfor krysset. Sekunder senere var Brattvåg like nærme, men også her gikk ballen utenfor.

1-1 ble dermed sluttresultatet, og uavgjort gir et greit bilde av kampen som helhet.

Moss fremstod langt bedre i dag enn mot Alta for en uke siden, og det bør være mye positivt å ta med seg inn i treningsuka fram mot neste kamp. Den går mot Florø hjemme på Melløs lørdag 15. august.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design