Trenerteam for G2001 på plass

Kjell Ove Henriksen (Hovedtrener) og Ronny Jenssen (Trener) har sammen med flere andre støttespillere skapt en flott treningskultur og utviklingskultur i sitt lag. Dette har også gitt sterke resultater, og MFKs G14-lag har så langt gjennomført en sterk sesong prestasjonsmessig. De har flere spillere inne på kretslag, og noen har også vært vurdert inn mot region. Dette vitner om god spillerutvikling over lang tid. Nå kan det samme teamet fortsette sin utvikling neste år, når både Ronny og Kjell Ove har skrevet kontrakter som strekker seg ut sesongen 2016.

– Kjell Ove og Ronny har gjort en flott jobb med G01-laget, og de er dyktige på spillerutvikling. De er veldig nøye på helheten til sine spillere, og viser enorm dedikasjon i arbeidet sitt med dette laget. Dette gjorde også at det var viktig for oss å forlenge avtalene til både Ronny og Kjell Ove. Dyktige mennesker vokser ikke på trær, og vi ville gjerne at dem skulle fortsette, forteller Ole Martin Nesselquist, Sportssjef i MFK.

– Det er også verdt å nevne at hele støtteapparatet rundt dette laget er veldig sterkt, og alt fra lagledere til heia-mammaer har vært veldig flinke til å følge opp spillerne. Dette har gjort at laget har blitt godt, med mange spennende spillere, fortsetter han.

Da gleder vi oss til å følge MFK G2001 også neste år, med Kjell Ove og Ronny på sidelinjen!