Treff en spiller lørdag

Søndag er det storkamp mot Molde på Melløs og nå har DU muligheten til å kjøpe billigere billetter til ståtribunen ved å ta turen innom en av våre stander på lørdag, eller ta med deg familien til kun 200 kroner. Spillere, styremedlemmer og Kråkevingen kommer til å bemanne flere steder i byen og vil selvfølgelig være tilgjengelig for en fotballprat.

Her kan du treffe spillerne og kjøpe billige billetter lørdag:
11-14: AMFI-senteret, M8-senteret og Mosseporten, Geir Monge-frisør.
12-14: Sportcafè
14-16: McDonald`s Mosseporten

Markedssjef Paal Erik Dalaasen kan love billigere billetter til de som kommer innom. – Vi selger billetter på ståtribunen for voksne til barnepris, altså 50 kroner og barnebilletter til 30. Dette gjelder KUN de billettene som blir solgt lørdag. På søndag er prisene som vanlig, påpeker han.

Familiebilletter
MFK ønsker flere familier til Melløs og tilbyr en familiepakke med voksne og to barnebilletter for kun 200,- kroner!! – Dette selges så lenge det er billetter tilgjengelig, sier Dalaasen. – Disse vil også være til salgs på våre stander lørdag.
– Ellers vil vi ha med effekter og være tilgjengelig for en fotballprat. Vi har med skjerf og luer til salgs. Disse koster 150 kroner per stykk eller 250 kroner for begge.
– På Sportcafè er det bare å ta en tur innom hvis du trenger hjelp til oddsen eller tippinga, forteller han.

Billetter på sittetribunen kan bestilles ved å ta en tur innom klubbhuset mellom 10-15 på ukedagene eller ved å sende inn bestilling pr. fax 69 25 66 50 eller e-mail: mfk@arkiv.mossfk.no

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design