Tre poeng i seriestartenVi tapte 1-5 for det samme DFI-laget for tre uker siden, og da var det ekstra deilig når vi åpnet serien med en solid seier.

1. omgang: Vi starter kampen litt rotete, og sliter med duellspillet. Vi er generelt for pirkete, både i pasningspill og duellspill, og det gjør at DFI har et lite overtak de første minuttene. Allikvel tar vi ledelsen etter et flott frispark, kanskje litt ufortjent. Drøbak utligner rett før pause etter sløvt forsvarsspill fra vår side, som gjør at det står 1-1 til pause.
 
I pausen blir vi enige om å gå mye hardere i duellene, og få presisjonen tilbake i pasningspillet. Vi gjør et par endringer på laget, for å ta styringen på midten, og for å få litt mer ballbesittende spillere på topp. 
 
2. omgang: Vi ser en stor fremgang på duellspillet, og vi vinner baller på midtbanen. Vi vinner flere andreballer også, så vi tar mer og mer over kampen. Men DFI er farlige de gangene de kommer fremover, med raske og ballsikre spisser. Men heldigvis er vi gode offensivt, og er veldig effektive, og får 3-1 ganske tidlig i 2. omgang. Deretter får DFI et større trykk fremover på banen, og vi legger oss litt tilbake. Vi gjør noen flere bytter for å presse gutta fremover, og hindre at vi legger oss bakpå. Dette lykkes vi med, og får 4-1 mot slutten. På slutten står keeper Henrik Wensell frem og har flere matchvinner-redninger.
 
Alt i alt en god seriestart. Mye å jobbe med, men det er moro. Vi tar tre gode poeng, og nå er nervøsiten borte, og vi kan virkelig komme igang. Samtlige av de som kommer inn i kampen gjør en kjempejobb, og vi er veldig fornøyde med resultat og innsatsen til spillerne.
I tillegg vil vi ønske DFI lykke til videre. Det var et godt lag vi møtte på Melløs.

 
Kampfakta:

Moss FK – Drøbak 4-1 (1-1)
Seriekamp, KM Smågutt 13
Melløs Kunstgress
 
Mål:
1-0, Trygve Markussen (frispark)
1-1, Ukjent
2-1, Christoffer Szwarc, (Ole-Martin L. Hansen)
3-1, Christian Blystad (Christoffer Szwarc)
4-1, Remi Grini (Christian Blystad)
 
Startoppstilling MFK: (4-4-2)
Henrik Wensell, Julie Ertnes, Christopher Bredahl, Åsmund Martinsen, Emil Telstad, Ole-Martin L Hansen, Kristian Ellingsen, Trygve Markussen, Remi Grini
Arlind Rexha, Christoffer Szwarc.
 
Innbyttere:
Christian Blystad, André Waglen, Sivert Kristiansen, Victor O. Baugh, Anders Pettersen.


 
Neste kamp er mot Hærland på bortebane, før Askim entrer Melløs om to uker.
 
Mvh
Kjetil og Ole Martin

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design