Tre på rad for rekruttlaget

Men det var Kvik og Lirim Rufati som fikk godkjent nettkjenning først da et svakt utspill fra Rene Lindem helt klart ble fanget opp med høyrearmen til Rufati. Samtlige på stadion, utenom hoveddommer Jørn Syversen fra Lisleby, så den klokkeklare handsen, så dermed kunne Rufati dra med seg ballen og sende “polkagrisene” opp i ledelsen etter snaue tyve minutter.

Kvik var nok best det første kvarteret, men den urettferdige dommeravgjørelsen tente mossingene som tok over spill og sjanser etter dette. Og i det 32.spilleminutt klinker Jon Andre Fredriksen til og utligner fortjent for Moss på en “markkryper” fra ca 18 meter.

Jon Andre Fredriksen sørget for nok en “markkryper” fra ca 18 meter da han sendte MFK II i ledelsen tolv minutter ut i andre omgangen. Kvik sendte fram det de kunne mot slutten av kampen, men Rune Tangens unge mannskap red av stormen og tok med seg tre fortjente poeng hjem til kråkebyen.

Lars Herbert Nordgård og Jon Andre Fredriksen viste bevis på at de er aktuelle til søndagens A-tropp mot Strømsgodset på Melløs, og var kampens beste spillere i en kamp der ingen skjemte seg ut og forsvarte de gule og sorte fargene godt.

KAMPFAKTA
Kvik II – Moss II (1-1) 1-2
Halden stadion
ca 50 tilskuere
Mål:
1-0 Lirim Rufati (23)
1-1 Jon A. Fredriksen (32)
1-2 Jon A. Fredriksen (57)

Tekst: Kay-Tore Tveter

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design