Tre karer om kampen!

(Tekst: Alvin Holm, intervju og foto: Trond Andersen)

Moss FK sin hovedtrener Arne Erlandsen hadde følgende å si etter treningskampen:


            Hovedtrener i Moss FK, Arne Erlandsen

– Dette er jo en kamp vi skal vinne, men som vi taper. Vi er for upressive med pasningsspillet, men vi skal selvsagt score mål her i dag. Vi hadde 6-7 store målsjanser pluss dødballene. Dette var en kamp som skulle være avgjort til våres fordel, men de hadde vel en mulighet og den scorte de på. Det er sånn fotball er, sier Erlandsen.

– Det var litt manglende bevegelser, ikke nok alternativer for ballfører og ikke minst at vi mangler en del trøkk i spillet vårt. Så dette var ikke noe bra gjennomført kamp i forhold til det nivået som vi ønsker å ligge på, vi møter et lag som ønsker å være med i toppen. Og jeg synes vi skal være klart bedre enn dette laget som vi spilte mot i dag, det er vi jo i lange perioder men vi skaper som sagt alt for lite på topp, avslutter Arne Erlandsen.

Sportslig leder i Moss FK, Fredrik Scheinert hadde følgende kommentar:


            Sportslig leder Fredrik Scheinert i MFK

– Det var bra de første 30 minuttene av første omgang, men så kjører vi på de siste 10 minuttene før pausen. Men andre omgangen var en helt grei og jevn prestasjon av begge lagene, men vi burde punktert kampen på et tidlig tidspunkt. Men det klarte vi ikke dessverre, og vertene hadde kun en sjanse som de scorte på.

Hva synes du om prøvespillerne?

– Prøvespillerne presterte som forventet, men vi får se. Vi får sette oss ned og ta en prat om hva vi gjør videre, men vi satser på at vi skal ha en til to spillere inn før sesongpremieren sparkes i gang, avslutter Fredrik Scheinert.

KFUM Oslo – trener Esten O. Sæter hadde følgende kommentar etter oppgjøret:


              KFUM Oslo – trener Esten O. Sæter

Hva er dine tanker om denne kampen?

– Det er veldig bra trøkk i det som Moss FK gjør selvfølgelig, men kombinert med vinden så fikk jo vi problemer i første omgangen. Nå hadde ikke vi noe fullt lag heller får å si det slik, men jeg satser jo på at vi er bedre fysisk rustet når den tid kommer. Og det som jeg savnet litt hos MFK som i tillegg er en seriefavoritt, er egentlig kvaliteten individuelt fremover. Han er god han spanske spissen deres Jorge, men ellers så var det ikke noe spesielt høyt nivå. Så jeg er litt overrasket over det, selv om det var veldig bra jobbet av Moss FK i denne treningskampen.

– Så jeg tror for å matche Follo så må nok MFK opp noen hakk i prestasjonen, og det kan jo være at dere kommer når alvoret starter opp om en snau måned. Det er jo veldig klart at det er Moss FK og Follo som er de beste lagene i denne avdelingen vår i Oddsen-Ligaen 2014 sesongen, mener KFUM Oslo sin trener.

Hva synes du om vår Thomas Klaussen som midtstopper i dag da?

– Han var helt fin synes jeg, så jeg vet ikke hvor dere har tenkt å bruke han til vanlig. Han skal sikkert være et hakk fremover på banen regner jeg med, men han er en klok spiller han.

Hva med ambisjoner for ditt eget lag?

– Jeg trodde at det skulle bli veldig bra, men så har vi fått problemer med den ene midtstopperen våres. Han er veldig viktig for oss, og er kaptein på futsal-landslaget , vi har ikke han med foreløpig. Da spørs det om vi blir defensiv solide nok siden kapteinen vår er ute i tillegg, men vi har jo en bred stall som gjør at vi blir det laget som vil være nærmest Moss FK og Follo. Selv om det er en del fremgang hos en del av de andre lagene i avdelingen faktisk, det blir en tøff avdeling. Kjelsås blir nok bedre enn de har vært, Kvik Halden kan være bra og ikke minst Finnsnes. Men det tilsier jo at det kan bli en morsom avdeling denne sesongen, og det laget som skal opp i 1. divisjon må nesten ha en del kvalitet i seg for å kunne skape noe, avslutter Esten O. Sæter.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design