Tor gleder seg til comeback

Morgendagens kamp blir spesiell for mange. Knut Torbjørn møter fader Nils Arne i trenerduell, Dagfinn møter sine kommende lagkamerater. Men på flyet fra Trondheim kommer det en nesten-mossing, som får sin debut mot gamleklubben: Tor Trondsen.

– Jeg fikk den endelige beskjeden om at jeg starter på Melløs etter treninga i dag, forteller han på telefon. – Det har på en måte ligget i lufta ganske lenge.
Hva tenkte du da du fikk beskjeden?
– Jaja, det er en mulighet jeg bare må ta. Skal jeg ha en sjanse til å spille i Champions League på tirsdag må jeg gjøre det bra mot Moss. Til nå har jeg bare to treningskamper med Rosenborg, i tillegg til at jeg har trent i to uker. Det er vanskelig å si om jeg er i form eller ikke. Hvis jeg ikke holder en hel kamp på lørdag, holder jeg i hvert fall ikke mot Paris St. Germain tirsdag. Det spørs om de kommer til å kjøre det sikre ved å velge Christer Basma eller om de velger å gamble på meg, funderer Tor.

Lørdagens makker i midtforsvaret blir Bent Inge Johnsen, mannen som var ventet å holde Tor ute av laget den første tiden. Nå debuterer altså han side om side med ”rivalen”.

– Det har vært hardt siden jeg kom opp hit. Jeg var jo skadet i to måneder etter ankomsten og kom sent i gang.
Du får debuten kjappere enn du fikk i Moss?
– Den kom kjapt, ja. Det spørs om jeg ikke ville fått spilt den kampen, selv om ikke Erik Hoftun hadde fått det røde kortet i Champions League.
Nå møter du Dagfinn i duell på lørdag. Frykter du han?
– Jeg har voldsom respekt for han, så du kan si at jeg frykter han ja. Han er en luring. Det blir rart å møte han på motsatt banehalvdel.
Hvordan tror du blir mottatt i morgen?
– Vet ikke. Jeg håper det ikke blir buing. Jeg gleder meg til å komme tilbake. Det blir artig å treffe gutta igjen. Vi får se om de sparker meg ned. De kjenner meg såpass godt.
Har du fått mer oppmerksomhet etter at du ble Rosenborg-spiller?
– Nja, Trondheim er en stor by vet du. Men du kan trygt si at det har blitt mer siden Hoftun ble utvist mot Helsingborg. Jeg har fått greie tilbakemeldinger fra Nils Arne. Han er veldig fair i hvordan han kommenterer spillerne. Har jeg spilt dårlig får jeg kjeft, mens jeg får ros når det går bra.

Moro er det likevel at debuten hans kommer mot nettopp MFK. Vi får bare håpe at Dagfinn & co har en bedre dag på jobb enn Tor & co…

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design