Topp stemning

Av: Kristoffer Adams


Etter seieren mot Nybergsund så er det ikke bare spillerene som har fått opp humøret, men også trenerene. På gårsdagens trening spilte de fotballtennis for å ha det litt gøy etter en viktig og god seier over Trysil laget.


På trenigsfeltet var stemningen positiv og morsom. Etter doubles i fotballtennis stakk Per Morten Haugen og Rune Tangen av med seieren. De regelrett knuste Tor Trondsen og Joakim Klæboe, men når trenerne spilte single måtte Per Morten tape for både Joakim og Rune.


Seieren har ikke bare fått opp stemningen og humøret til Moss FK, men har også begynt å få fram mer enthusiasme i laget. etter mange skader kommer en del av de skadede spillerne på treningsfeltet igjen. I løpet av de neste ukene blir MFK sterkere og begynner kanskje å klatre opp tabellen.


I et intervju med Per Morten så fikk vi vite hva han tror skjer videre denne sesongen


– Hvordan  har stemningen snudd etter seier mot Nybergsund?


– Seier hjelper for humøret, men stemningen har hvert bra heletiden, men vi har ikke fått de resultatene vi har ønsket og håper det blir bedre utover i sesongen.


Per Morten synes seieren var like viktig for klubben, som det var for han. Nå vil han klatre så høyt som mulig på tabellen.


– Det har hvert mange skader i stallen nå de siste ukene, hvordan har du tatt denne situasjonen?


– Vi har en liten stall i år og da er det ikke så greit å ha mange skader i stallen, men vi må gjøre det beste vi kan med det vi har, men sånn er fotball.


– Hvordan tror du det blir de neste ukene blir når noen av spillerene kommer tilbake fra skader?


– Vi har ikke så mange spillere som kommer tilbake snart, men vi har en del positive ting på vei, men akkuratt nå har vi ikke så mange tilgjengelige spillere 


– Hvordan tror du denne sesongen kommer til å bli?


– Vi håper å klatre opp tabellen så mye som mulig og spillet vårt går fremover nå og vi ser positivt på det. Vi håper også å score flere mål nå.MER JUBEL: Det er det vi alle håper skal skje på Melløs.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design