Tom Reidar Haraldsen klar for to nye år !

Av: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

– Si litt om grunnen til at du fortsatt vil være MFK-spiller, Tom Reidar!
– Det er en helhetsvurdering som ligger til grunn her, og selvfølgelig også denne helhetspakken jeg ble forelagt av klubben.

– Jeg vil være med videre i klubbens planer, for jeg har virkelig trua på at MFK vil bli et tippeligalag igjen i nærmeste fremtid. Jeg har også hatt noen samtaler med vår nye hovedtrener Geir Bakke de siste dagene. Jeg ser på han som en spennende trener for meg og mine lagkamerater i årene fremover.

– Har du fått tilbud fra andre klubber som du har tatt stilling til?
– Ja, det har jeg fått, men etter en helhetsvurdering så falt valget til slutt på Moss.

– Hvor lang kontrakt er det snakk om?

– Det blir to år som jeg foreløpig muntlig har sagt ja til, men som jeg skriver under på i løpet av denne uken.

– Hva med din kjæreste i Danmark? Valget var sikkert ikke så enkelt?
– Vi har jo hatt mange lange samtaler angående dette, men når man har en så samarbeidsvillig og forståelsesfull kjæreste, så løste dette seg ganske greit. Jeg har forresten fått muligheten til en fridag i ny og ne for å kunne besøke min kjæreste i Danmark, forteller en meget sympatisk og glad Tom Reidar Haraldsen til mossfk.no nå i ettermiddag.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design