– Tøff, lærerik og morsom fotballkamp

Etter en velfortjent frihelg skal vi endelig spille kamp igjen. Denne gangen står Hønefoss BK på motsatt halvdel når vi starter kampen kl. 12:00 på søndag.

Hønefoss satser hardt i år og har sikret seg gode spillere fra Sarpsborg 08 i Groven og Hovda, og i tillegg begynner klubblegenden Frode Lafton å bli rutinert også som trener. Mange mener at Hønefoss vil bli en knallsterk utfordrer til opprykk i vår avdeling, og akkurat nå vil jeg være enig i det.

Når det er sagt ønsker vi å vise at vi kan matche alle i vår avdeling, og dermed også slå alle. Vi reiser til Hønefoss med flere gode treningsøkter i ryggen, og flere nyttige erfaringer fra sist kamp mot Skeid. Så for vår del handler det nok en gang om det samme; jobbe knallhardt for å få til vårt spill og bli bedre.

Denne kampen kan bli ekstra spennende med tanke på at Kjetil Berge (skadet) og Morten Giæver (trenerkurs) ikke er tilgjengelige. Dermed blir to sentrale spillere fra 2017-sesongen borte fra kampen, og nye får muligheten. Og det gleder vi oss veldig til. Vi har en sterk tropp allerede med flere gode fotballspillere, og når noen er borte kan det bety muligheten for andre.

Vi gleder oss til en tøff, lærerik og morsom fotballkamp i Hønefoss, og håper at noen mossinger står opp tidlig søndag for å kjøre den «ikke så lange» turen til Hønefoss.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design