To karantener mot NIL/Trysil

To karantener mot NIL/Trysil

Det var flere MFK-spillere som stod med tre gule kort før bortekampen mot Elverum. Med den nye regelen som trådte i kraft før sesongen, hvor en får karantene først etter fire gule kort, er det ingen mossinger som har måttet stå over i år. Før nå.

Både Remi Svindland (bildet under) og Sivert Strangstad stod med tre gule kort før Elverum-kampen. Begge fikk gult kort og må dermed stå over mot Nybergsund/Trysil førstkommende lørdag. Strangstad syntes selv det var litt strengt dømt.

– Jeg kommer litt sent inn i en hodeduell og treffer motspilleren med ryggen og rumpa. Greit frispark, men selve situasjonen synes jeg ikke kvalifiserer til gult kort. Det skal sies at det var tredje eller fjerde frisparket jeg lagde den kampen, sånn sett var kortet litt fortjent, sier Strangstad med et blinkefjes.

Midtbanekollega Svindland har ikke pådratt seg kort på lenge, men pga tre gule tidligere i sesongen var det bare spørsmål om tid før han måtte bite i det grønne eplet, du vet, de grønne eplene som er skikkelig sure.

– Jeg har vært i faresonen lenge og prøvd å holde meg unna unødvendige kort. I kampen mot Elverum oppstod det en situasjon hvor jeg og Ola var i samme duell med en motspiller, hvor dommeren da valgte å gi meg det gule, beskriver Elverum-gutten.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design