Tim Reinback x 4

TRENINGSKAMP

4. divisjon: Askim – Moss II  3-8  (1-5)

Sted: Askim
Dato: 26.02.2011

Målscorere for Moss II:
Tim Reinback, 4
Tobias Hattevig, 1
Tuncay Øcalan, 1
Ole M. Skagevang, 1
Mats Dyrseth, 1

Moss FK stilte med følgende mannskap:
Arnold Origi, Tucay Øcalan, Anders Madsen, Joar Karlsen, Jesper Andersen, Morten Aarseth, Tommy Larsen, Tobias Hattevig, Ole M. Skagevang, Leon D. Ludvigsen, Mads Dyrseth, Tim Reinback, Fredrik Tonholt, Kristoffer Henæs.

REFERAT

Etter en forsinket kampstart grunnet rydding av banen, kunne man endelig starte årets første treningskamp mot seriekollega Askim. Og selv om Moss fikk en baklengs tidlig i første omgang, var laget egentlig aldri truet.

Dagens mann ble Tim Reinback med hele fire nettkjenninger. Men han må nok dele lykken med de andre på laget, for uten deres gode innsats ville det blitt vanskelig. Alle spillerne fikk spilletid og leverte varene godt. Nå får vi bare håpe guttene tar med denne godfølelsen videre i sesongen.