Thomas Klemetsen Jakobsen klar for Moss!
Thomas Klemetsen Jakobsen (20) er klar for Moss FK

Thomas Klemetsen Jakobsen klar for Moss!

I kveld ble det klart at en ny spiller har signert for Moss Fotballklubb. Thomas Klemetsen Jakobsen (20) er spiss og har i 2019 spilt for vår divisjonskollega FK Vidar i Stavanger. Her noterte han seg for 12 mål – inkludert et mot MFK i bortekampen som endte 1-1.

Fornøyd hovedtrener

Hovedtrener Marijo Jovic er svært fornøyd med å fått Thomas sin signatur på en kontrakt som strekker seg ut 2021.

– I Thomas får vi først og fremst en type spiller som vi søker etter i vår gruppe. Han er en sulten spiller som i år spilte under krevende forhold. Vidar var involvert i nedrykksstriden gjennom sesongen, men han viste god kontinuitet i sine prestasjoner foran mål. Han spiller med en utpreget vinnerholdning og høy arbeidsmoral, og han er god når ballen skal gjenvinnes. 12 scoringer i løpet av sesongen er solid, og det betyr at vi nå får en sterk avslutter sammen med Magnus Fagernes på topp hos oss neste år.

Marijo legger til at Klemetsen Jakobsen er en ung spiller som han forventer vil utvikle seg videre hos oss i MFK.

– Det vi likte godt med Thomas er han ikke lar seg påvirke av regnfulle dager eller en sliten bane. Han jobber hardt hver eneste dag og under ulike forhold, og det gjør ham veldig godt egnet for oss.

Bakgrunn fra Viking

Vår nyeste spiller forteller følgende om seg selv til mossfk.no i kveld:

– Jeg har spilt i Viking-akademiet siden jeg var 13 år, og jeg gikk til Vidar før årets sesong. Jeg kjennetegnes av at jeg elsker å konkurrere, at jeg gjør alt for å vinne og at jeg hater å tape. Jeg lever for fotballen, og jeg gleder meg til å bli en del av Moss og å utvikle meg som spiller og person sammen med Marjio.

Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til Melløs!

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design