Tar ingen poeng på forskudd

Selv om MFK-trener Mario Jovic og resten av A-laget fikk en drømmestart på serien borte mot Levanger forrige helg, tar de på ingen måte enkelt på mandagens oppgave. De regner med 90 knalltøffe minutter mot Nardo.

Dagen mange har ventet på er straks her. Mandag 22. april klokken 17:00 spilles årets første seriekamp på Melløs, og forhåpentlig blir det hele en gedigen fotballfest. Moss Drift og Anlegg har sørget for at gressmatta ser helt fantastisk ut og det meldes om nydelig påskevær på Melløs mandag ettermiddag. I tillegg får man nok se et hjemmelag med mye selvsikkerhet og angrepsvilje.

Må være fokusert

Med 2-0-seier i premieren i Levanger, er det god grunn til å håpe på mer mossejubel. Men det krever først og fremst en god dose med knallhard jobbing. Marijo Jovic undervurderer ikke mandagens motstander.

– Vi forventer en tøff og fysisk kamp. Vi må respondere raskt og prøve å holde ballen mest mulig i laget, og hindre motstanderen i å angripe. Dette blir en kamp som vi virkelig må jobbe hardt for å få med oss poeng, sier mossetreneren.

Når det gjelder skadesituasjonen ser det nå mye bedre ut. Durim Muqkurtaj, Alagie Sanyang og Andreas Elvestad er tilbake fra skade. De som derimot ikke blir å se på Melløs-matta riktig ennå er Henrik Stokkebø, Patrick Johnsen og Marcus Ohlsson. Resten er skadefrie.

Se tabellen her.

Se terminlisten her.

Generell informasjon

Mandag holder vi åpent på Melløs fra klokken 15:00. Vi selger sesongkort, drakter, capser og balkongflagg.

Inngangen ved ståtribunen er vel å merke stengt grunnet vedlikehold, så vi oppfordrer publikum til å bruke hovedinngangen eller telleapparatet ved kunstgresset.

Vi gleder oss til å se dere alle!