Tapte på straffer

Junior elite trener Jon Eirik Ødegaard hadde følgende kommentarer til mossfk.no etter kampen:
– Første omgang synes jeg at vi starter veldig bra. Agressive i presset vårt de første 20 minuttene før vi detter litt i prestasjonene. HamKam tar over kampen hvor vi får et møkkamål rett i trynet tidlig i andre omgang. Vi viser hvor viktig det er å være med fra starten av, hvis ikke så blir vi straffet på dette nivået. Scoringen kom jo på åpent mål, ble derfor enkelt for gjestene.

– Vi ligger under 0-2, men vi får en vanvittig opphenting til 2-2. Men så scorer de igjen hvor vi utligner til 3-3 få minutter etterpå. Arbeidsmoralen til gutta er vanvittig bra, det skal de ha selv om vi tapte denne finalen. Når det gjelder straffekonken så er det BINGO for oss. Det kunne bikket begge veier det, men i dag så bikket det HamKam sin vei. Det er litt surt, men sånn er fotballen. Ellers så er jeg fornøyd med kampen.

– Det er på dette nivået som vi bør ligge på i serien også. Men nå kan vi fokusere for fullt på serien og NM, avslutter “Jonne” til slutt.

Finale om deltagelse i JET-turneringen:

KAMPFAKTA

Junior elite: Moss FK – HamKam 3-3  (0-1) 6-8 (etter str,konk)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 29.03.2009
Kl: 15.00

Målscorere:
0-1, Thomas Olsen, (17)
0-2, Lasse Løvberg, (46)
1-2, Selvmål, (57)
2-2, Håkon Evensen, (70)
2-3, Mattis Nerheim, (75)
3-3, Aleksander Backhe, (79)

Startellever Moss:
Kevin Duve, Øystein Jacobsen, Jacob Mjelde, Tuncay Ølalan, Mads Kaxrud, Tobias Hattevig, Anders Hegglund, Niklas Heia, Aleksander Backhe, Jørgen Skifterud, Vegard Edelsteen.

Vegard Edelsteen kjempet godt for laget

Nybarberte Aleksander Backhe scorte for Moss

Nybarberte Niklas Heia var sterk i duellene, måtte dessverre byttes ut etter
  en kraftig smell i hodet. Måtte forøvrig en tur på legevakten.

Jacob Mjelde spilte en solid kamp

Keeper Kevin Duve

Tobias Hattevig i aksjon

Håkon Evensen scorte mål i debuten sin for junior elitelaget