Tapte mot effektive russere

TRENINGSKAMP

Moss FK – PFC Spartak Nalchik 0-3  (0-2)

Sted: Tyrkia
Dato: 23.02.2012

Startellever MFK: (4-2-3-1)
Pål Kirkerød – Marcus Ohlsson, Agim Shabani, Martin Thømt Jensen, Halvard Lien Simonsen – Henning Johannessen, Marius Gjestrumbakken -Petter Furuseth, Thomas Klaussen, Jon André Fredriksen – Vegar Edelsteen.

____________________________

– Noen av spillvendingene satt som børseskudd! Da må den defensive forflytningen opp på full spurt hele veien, noe vi hadde visse problemer med.

– Vi snakket med deres keeper Otto Fredriksson (eks LSK) etter kampen, og han kunne fortelle at han selv og 5 av utespillerne spilte mer eller mindre fast i førstelaget før vinterpausen, men at nå var det hentet inn så mange nye spillere at mange var usikre på sin posisjon, han selv inkludert.

– Thomas Klaussen hadde MFKs beste mulighet da han kom alene med keeper i andre omgang, men nevnte Fredriksson gjorde en kjemperedning. Nå gjenstår kun denne ettermiddagens treningsøkt før en fornøyd gjeng vender nesa hjemover, avslutter Thodesen.

SE NOEN BILDER FRA KAMPEN HER:

Petter Furuseth

Thomas Klaussen

Halvard Lien Simonsen

Ole Henrik Flekstad Vik

Eks-Lillestrøm-målvakt Otto Fredrikssson hadde full kontroll på mossingenes sjanser.

(Foto: Lars Norsted)