Tap i sesongens siste treningskamp.

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Treningskamp

Junior elite: Moss – Lørenskog 2-3 (0-1)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 26.03.2008

Målscorere:
0-1, ukjent
1-1, Martin Holmen
1-2, ukjent
2-2, ukjent
2-3, ukjent

MFK stilte med følgende elleve:
Kristian Bjerke, Mats Kaxrud, Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Øystein Jacobsen (Ali Ahmed 30′), Anders Hegglund (K) (Niklas Heia 15′), Mats Stolinski, Marius Henriksen (Martin Reinholdsen 45′), Martin Holmen, Alexander Bachke (Vegard Edelsten 25′) Mats Karlsen (Henrik Bakkerud 20′).

Det ble tap i sesongens siste treningkamp. Lørenskog vant med det siste sparket på ballen på overtid etter at Moss FK kom tilbake fra 0-2 underlege. Serien startet forrige uke med 1-1 borte mot Lillestrøm. Siden det var spillefri denne uken fikk vi i stand en treningskamp mot Lørenskog som foran denne sesongen rykket opp i interkretsserien.

Lørenskog viste seg å være et svært ballsikkert og aggresivt lag som ville mer en hjemmelaget. De første 15 minuttene er vi fullt på høyde i banespill. Vi skaper enkelte sjanser, men uten å omsette de i tellende resultat. Etter ca 15 minutter virker det som noe av gutsen går ut av guttene. Lørenskog finner rom, vinner dueller og en rett og slett bedre enn MFK. De er svært farlige på sine dødballer, som de forøvrig får mange av. At det kun står 0-1 til pause kan vi takke unge Kristian Bjerke for. Han står rett og slett som en levende vegg.

I andre omgang er vi mer med igjen, og vi er bedre enn Lørenskog. Martin Holmen scorer etter ca 20 minutter etter et skudd fra ca 17 meter. Etter dette har vi Lørenskog hvor vi ønsker og presser de tilbake. Det eneste gjestene klarer er å slå ballen vekk. Utligningen kommer etter ca 30 hvor vi får et frispark på siden. Jacob Mjelde slår perfekt inn og etter klabb og babb går ballen i mål. Vi går etter dette igjen for seiersmålet, men desverre scorer Lørenskog på siste spark på ballen. Vi er litt heite i toppen og gjør noen unødvendige valg, og vi er ikke helt organisert bak. Dette gjør det enkelt for Lørenskog å ta med seg seieren hjem til romerike.

Målene vi slipper inn i denne kampen skal vi enkelt kunne luke bort, mens det finnes andre områder vi må jobbe mer med i uken som kommer før lokalderbyet mot FFK i Østfoldhallen. Vi hadde i denne kampen for mange spillere som var litt “off”. Andre omgangen i denne kampen er vi klart bedre enn Lørenskog.

Neste kamp er 2. runde i interkretsserien torsdag 3. april. Vi er da gjester i Østfoldhallen hvor vi møter Fredrikstad FK. Møt gjerne opp og støtt juniorkællane i lokalderbyet! Kampstart er klokken 18.00.
mvh

Jonne og Lars

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design