Strålende åpning på A-sluttspillet

Strålende åpning på A-sluttspillet

(Junior: Kvik Halden-Moss FK 3-4) Moss Fotballklubbs unggutter fikk en strålende start på A-sluttspillet i KM. Etter en nervepirrende match i Halden, endte det med tre knallsterke poeng.

Onsdag kveld var det duket for første runde i A-sluttspillet, og de tilreisende fra Moss visste at det kom til å bli en skikkelig fotballkrig mot Kvik. Og det var sistnevnte som fikk den første scoringen.

– Vi ble litt slurvete i pasningsspillet og var ukonsentrerte. Kvik tok ledelsen etter 36 minutter i sin første visitt i vår boks, forteller trenerteamet, som deretter hadde gleden av å se MFK-gutta sørge for en herlig snuoperasjon:

– Utligningen kom tre minutter etter ved Tobias Evjenn. 2-1 kom ved Eirik Asbjørnsen og 3-1 var det Markus R. Nilsen som sørget for. Kvik slo tilbake og reduserte til 2-3, men så ble det dømt straffespark til Moss i det 77. minutt etter en felling av Jacob Skovly. Ballen satte han sikkert i mål selv, fortsetter MFKs trenerteam.

I det 82. spilleminutt lyktes Kvik Halden i å redusere til 3-4 og mot slutten av kampen presset de på. Men det ville seg ikke for dem. Moss holdt haldenserne unna og tok seieren.

Bidro på juniorlaget

Mosselaget hadde god hjelp av 03- og 05-laget i onsdagens match, hvor blant andre debutantene Aleksander Andresen og Emil Stokkenes fikk vist seg fram.

– I tillegg hadde vi med oss Jonas U. Vanvik som også har spilt for oss tidligere. De yngste gutta viste at det jobbes svært godt i Moss FKs yngres avdeling. De spilte med selvtillit og gjorde sine saker meget bra. Dette var en flott borteseier, avrunder trenerteamet.

 

Kampfakta
Kvik Halden          3
Moss FK               4

Pause: 1-1
A-sluttspillet i KM
Strupe kunstgress

Dommer:
Ole Petter Rogne, Sarpsborg 08 Fotballforening
Gult kort:
Adrian Mjekiqi, Kvik Halden
Max William Olsen, Kvik Halden

Mål:
1-0 Usman Khan
1-1 Tobias Evjenn
1-2 Eirik Asbjørnsen
1-3 Markus R. Nilsen
2-3 Usman Khan
2-4 Jacob Skovly
3-4 Usman Khan

Moss FKs tropp:
Tobias Andersen Tangen, Andreas Sørlie Olsen, Jonas Strøm Skovly, Mikkel Hollfjord, Simen Asbjørnsen, Eirik Asbjørnsen, Simen Haraldstad, Markus Rivelsrød Nilsen, Eivind Lindkjenn, Jacob Strøm Skovly, Tobias Hatlen Evjenn, Mikael Belgen Isaksen, Jonas Ulsrud Vanvik, Aleksander Andresen, Emil Stokkenes, Fabian Berntzen Weiby, Lasse Schmidt Rogstad

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design