Støtter fortsatt MFK

Selv om det sportslig sett har buttet litt i det siste er det fortsatt interesse blant næringslivet i Moss og omegn for å støtte Moss Fotballklubb også i 2011-sesongen.

Senterleder Ragnar Sørlie ved Amfi-senteret i Moss er veldig bevisst på å bidra overfor den lokale idretten i mossedistriktet.

– For oss er det viktig å kunne profilere oss i nærmiljøet og samtidig nå frem til mange. Det er viktig å bidra med å støtte klubben – selv i motgang – for at det skal være et grunnlag for utvikling av lokale talenter. Vi ser langsiktig på samarbeidet – og vi som kjenner fotballen vet at det snur fort.

Hva betyr egentlig Moss FK for byens største butikksenter?

– Det er viktig for Moss by og lokalsamfunnet rundt oss å ha en toppklubb innen fotball. Jeg mener også at er viktig å ha noe å samle seg rundt og se frem til i fellesskap, sier Ragnar Sørlie bestemt.

Artikkelen fortsetter under bildet…


Salgssjef Arne Wangberg og senterleder ved Amfi Ragnar Sørlie takker hverandre med et godt
håndtrykk for videre samarbeid også i 2011 sesongen. (Foto: Alvin Holm)


Salgssjef i Moss FK AS, Arne Wangberg, er veldig tilfreds med at den gode samarbeidspartneren Amfi Moss også vil være med neste sesong.

– Det er viktig at vi får med oss samarbeidspartnere som Amfi Moss. Vi jobber hardt hver dag for å skape entusiasme og stolthet både i byen, næringslivet og rundt klubben, sier Arne Wangberg.

AMFI MOSS OPPFORDRER NÆRINGSLIVET TIL Å STØTTE OPP VIDERE RUNDT MFK!!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design