Stortap i seriepremieren

Tekst: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

Junior IK serien 2007

MFK jr – Skeid jr 0-4 (0-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 22.03.2007

Vi åpnet til godkjent de ti første minuttene, men etter ca. 11 minutter taper vi for mange dueller på rad og er for slappe i markeringen. Dette utnytter et hardtarbeidende Skeid, og scorer sitt første mål for kvelden. Resten av omgangen slurver vi alt for mye i alle spillets faser, og Skeid er mye bedre enn oss på det meste. Vi klarer ikke å få til vårt eget spill, og vi får stadig farlige overganger mot oss.

Etter 15 minutter klarer Skeid å score sitt andre mål. På nytt taper vi unødvendige dueller og slurver i markeringen. Dette er gjennomgangstonen gjennom de 35 siste minuttene av 1. omgang og de 25 første minuttene av 2. omgang.

Ut til 2. omgang ble vi enige om kjøre på, og vise at det er Moss som skal bestemme på Melløs, men et tidlig mål av Skeid gjør det meget vanskelig for oss. Utover omgangen ser vi tendenser som viser at også vi kan spille god fotball, men dessverre blir det ingen mål på oss denne kvelden. Til det er det for mye unøyaktighet og resultatet blir til slutt 0-4. Vi får i denne kampen ikke vist den gode fotballen som vi vet vi kan spille, og Skeid tar med seg 3 fortjente poeng tilbake til Oslo. Desverre fikk vi ikke den serieåpningen vi alle hadde ønsket, men lover at vi skal slå hardt tilbake!

Never say die!

Mvh
Jonne og Lars

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design