Stor aktivitet på Melløs

De fleste av treningskampene er allerede på plass, og en oversikt over disse er lagt ut under kamper på våre hjemmesider. Spesielt moro kan det kanskje bli på treningskampen mot FFK som er fastsatt til 24. januar kl 1815 i Østfoldhallen. Oversikten vil bli oppdatert ved endringer eller nye kamper.

Klubben jobber også med å få på plass alle sponsorene for neste år. Det er ikke like lett å skaffe sponsorer i 1. divisjon, men MFK har et godt håp om å få dette i orden i god tid før sesongen begynner for alvor.

Selv om det er klart at Kasey skal selges, så er ingen ting avgjort enda. Eks-Tromsøspiller Rune Johansen var på plass på Melløs tirsdag for å se på forholdene. Han har også fått et kontraktstilbud å tygge på, og vil bestemme seg ganske snart. Hans Erik Ramberg har valgt å si nei til Moss. De fleste tror vel at Fredrikstadgutten kommer til å spille for FFK neste år, men ingen ting er offisielt fra de enda.

Moss har for øvrig flere gode spillere i kikkerten. Spesielt spillere med offensive kvaliteter er aktuelt for neste års lag, men av hensyn til prosessen ønsker ikke MFK å gå ut med navnene pr i dag.

Det jobbes også intenst med å få ansatt en hjelpetrener til Rune Tangen. Dette arbeidet går fremover, og det er forventet en snarlig løsning.

Totalt sett er det en positiv stemning på Melløs for tiden nå etter at den største skuffelsen har lagt seg. Grunnlaget skal legges for en positiv sesong 2003.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design