– Stolt, skuffet og frustrert

Moss II spilte en meget god kamp på Melløs kunstgress mot laget som ligger øverst i 4. divisjon. Selv om gjestene tok ledelsen tidlig i 1. omgang jobbet mossingene seg inn i kampen igjen. Først ved et nydelig langskudd av Ridouan Elyounoussi og deretter gav Webjørn Hunstad MFK ledelsen 2-1 etter et fint angrep og en smooth avslutning.
Pause: 2-1.

2. omgang fortsatte MFK å spille bra. Det var en enorm innsats og publikum fulgte på og støttet gutta. Vertene gikk opp til 3-1 etter 82 minutter, igjen ved Hunstad som dro noen skuddfinter før han la ballen med venstrefoten i lengste.

– Det mest soleklare frisparket jeg har sett siden 1882
To minutter før full tid reduserte Selbak. De presset på for utligningen og de fikk den ett minutt på overtid. En corner har retning mot mossekeeper Andreas Wasenius, men i det han toucher ballen blir han løpt ned av et par Selbak-spillere. Alle venter på at dommeren skal blåse for frispark, men han dømmer scoring: 3-3. Wasenius blir liggende med hodesmerter og må til slutt gå av banen. Midtbanespiller Markus Nilsen tar på seg hanskene og står de siste minuttene. Dommeren fikk virkelig høre det fra mossespillere og trenere som ba han gjøre om avgjørelsen, men til ingen nytte. Kampen endte dermed 3-3. Trener for Moss II, Morten Giæver, hadde blandede følelser etter kampen.

– Det er det mest soleklare frisparket jeg har sett siden 1882, 100 år før jeg ble født. Minst to Selbak-spillere løper med stor fart inn i Andreas (Wasenius) som hopper opp fra stillestående. De er ikke nær ballen engang. Dommeren er bare et menneske han også, så det er ikke snakk om hudfletting og alle kan gjøre feil, men det må gå an å se på spillernes reaksjoner, hele stadions reaksjoner, og ikke minst på keeperen som må ut pga hodeskade, og da forstå at det er frispark. I hvert fall når du er så usikker som det så ut som dommeren var i den situasjonen. Det er SÅ viktige poeng det er snakk om så da blir det ekstra frustrerende, sier Giæver.

– Samtidig er jeg utrolig stolt over prestasjonen og innsatsen til spillerne i dag. A-lagsspillerne går virkelig foran, med Rene Elshaug i spissen. Og både jr.spillerne og 01-spillerne går på banen med selvtillit og en fantastisk energi. Til sammen gjør det at vi matcher Selbak i dueller og vi løper mer enn dem og da er vi et bedre spillende lag enn dem. Vi scorer tre nydelige mål og fortjener å vinne. Det ble ikke seier i dag, men vi tar med oss prestasjonen inn i de siste kampene, avslutter Giæver.

Moss FK II stilte slik:
Wasenius – Seteklev, Elshaug (K), Braun Andresen (Grytdal ’25), Jacob Skovly – Kiani, Nilsen – Leigh, Adam (Kolsvik ’82), Elyounoussi – Hunstad

Scoret to mål: Webjørn Hunstad

Et nydelig langskudd gav 1-1: Ridouan Elyounoussi

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design