Sterk hjemmeseier til MFK Junior Elite

SERIEKAMP, 4. runde.
Junior Elite: Moss  – Kolbotn 3-0 (2-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 10.04.2008
Kl: 19.00

Målscorere:

1-0, Henrik Bakkerud (7)

2-0, Mats Stolinski (28)

3-0, Martin Reinholdsen (75)


Moss stilte med følgende 11:

Kristian Bjerke, Jørgen Skifterud (Ali Ahmed 60′), Bjørn E. Dørre (Krister Wemberg 15′), Jacob Mjelde, Mats Kaxrud, Anders Hegglund (Niklas Heia 10′), Mats Stolinski (Mats Lindqvist 10′), Henrik Bakkerud (Martin Reinholdsen 30′),

Martin Holmen, Vegard Edelsten, Minh Dui Buy (Mats Karlsen 15′)

 

Hovedtrener for Junior Elite, Jon Eirik Ødegaard forteller til mossfk.no etter kampslutt at han er meget imponert over guttas prestasjoner og utholdenhet ved å hale inn to seiere (seks-poeng) på under en uke.

– Vi var enige før kampstart  at vi bare skulle kline til fra starten av, noe vi også gjorde . Vi hadde full kontroll helt fra dommer blåser i gang og til han blåser av kampen. Jeg er storfornøyd med hele lagets innsats under denne kampen mot Kolbotn. Alle sto på for hverandre hele kampen igjennom med skikkelig angrepsfotball og mye løping med innlegg fra kantene. Dette ga igjen mye målsjanser og gjorde oss livsfarlige hver gang vi var foran boksen til gjestene. Dette var helt klart en typisk lagseier, avslutter “Jonne”, som vi så godt kjenner han som.

 

  
                         Her setter Henrik Bakkerud inn 1-0 til MFK      
 

 


                                Minh Dui Buy imponerte                   


 

Moss kunne torsdag kveld putte tre nye poeng i bagasjen etter at Kolbotn ble slått 3-0 i en kamp MFK kontrollerte fra start til slutt.

 

Fra avspark i denne kampen hadde vi kampen der vi ville. Kolbotn slo mye langt mot sine to spisser slik at de var veldig forutsigbare. Vi skapte sjanser fra første minutt og vi hadde fine kombinasjoner og bevegelser som gjorde det vanskelig for Kolbotn. 1-0 kom allerede etter syv minutter da Henrik Bakkerud nikker ballen i mål på vakkert vis. Det var Jacob Mjelde som slo inn og fant hodet til Henrik. Vi fortsetter trykket, men Kolbotn kommer også til et par farlige sjanser, men unge og gode Kristian Bjerke avverger disse på en flott måte. Torsdagens perle på Melløs Kunstgress var scoringen til Mats Stolinski. Stolinski får ballen like utenfor 16-meteren og med strak vrist skyter han ballen utagbart opp i venskre kryss! Et meget vakkert mål. Kolbotn kjemper og kriger hele veien, men klarer ikke helt å komme opp i mossespillerne. 2-0 står seg til pause, men hadde vi vært mer nøyaktige kunne vi ha punktert kampen til pause.


 

                               Det ble mange dueller         

 

 


                                 Mats Stolinski scorte 2-0 målet


Vi bestemmer oss i pausen for å prøve å få et tidlig mål for å “drepe” kampen. Vi måtte derimot vente til det 75 minutt før vi gjorde det. Bulldog’n fra nord, Martin Reinholdsen, viser frem eminent hodespill da han med en motspiller som holder livtak, får halvt liggende vent seg rundt og nikket ballen i en flott bue over Kolbotn-keeperen. Nok et vakkert mål! Andre omgang befatter seg med at MFK stort sett har full kontroll. Kolbotns eneste store sjanse i andre omgang kommer på en frispark som går like over mål. At vi slipper til motstanderen med noen sjanser er naturlig i en kamp. Det vil alltid bli sjanser begge veier, men at vi slipper til Kolbotn så lite som vi gjør er vi fornøyd med. Vi produserer mange sjanser, og hadde vi vært mer nøyaktige foran mål kunne seieren blitt enda større.


 

 
                      Vegard Edelsten gjorde en god jobb i angrepet 
 

Alt i alt er dette en kamp vi kontrollerer fra start til mål. Vi skaper sjanser og vi slipper Kolbotn lite til. Vi er i tillegg svært fornøyde med å “holde nullen”. Hadde vi vært mer nøyaktige kunne seieren vært større. Vi var alene med keeper flere ganger og særlig Martin Holmen produserte hadde et par store sjanser. Moro å se at kanten fra Røros er på vei til å finne formen! Ellers var det også gøy å se førsteårsgutta Niklas Heia og Mats Lindqvist markere seg med gode innhopp.

 

Serien er nå godt i gang og vi har syv poeng på fire kamper. Neste jakt på poeng er borte mot Kongsvinger. Kampen spilles fredag 18/4 klokken 19.00 i Kongsvingerhallen.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design