Sterk borteseier til Moss 2

SERIEKAMP – G16 KM:

Soon– Moss 1-4  (1-0)

Sted: Labo stadion
Dato: 30.05.2011

Laget: Henrik Wentsel, Jens Norsted, Jørgen A. Nilsen, Preben Enerhaugen ( 1 ), Patrick Johnsen, Alexander Bjørnvåg, Sondre Roos, Erik Andre, Andreas Melleby, Andreas Nordby, Kasper Vestøl(1), Ulrik Steen, Sander Melheim ( 2 ), Vito Miracco, Jørgen Sande.

_________________________

Referat

Treningsgruppe 95/96 har som kjent to kamparenaer i år, G16 interkrets og G16 KM, tøffe arenaer begge to, og med et meget tett kamprogram med stor kampbelastning i tillegg, pluss mye skader.  Derfor har til tider jobben og ikke minst utfordringene med å koordinere og planlegge spillertroppene til de forskjellige kamparenane hver uke, vært kanskje like tøft som selve kampene.

Det positive er at mange 96 og 95 spillere har fått testet seg på interkretsnivå, i tillegg så har både 97 og 98 spillere fått sin debut i G16 Km serien noe de har taklet meget bra.

Vi startet årets sesong som tidligere nevnt sterkt med å vinne i første seriekamp mot Ekholt G16 men vi har etter dette hatt serierunder hvor vi har møtt noen av de sterkeste G16 lagene i KM-serien og dermed gått på tap selv om vi spillemessig har hatt gode prestasjoner.

Denne ukas utfordring skulle være borte mot Soon på Labo stadion. Vi stilte med en god tropp med primært 96 spillere i tillegg til tre 95 og en 97. På spillermøte i garderoben fokuserte vi på å prøve å sette høyt press og aggressivitet fra start av, noe vi også klarte. Dette medførte at vi produserte en del 100 prosent sjanser, men klarer dessverre ikke å omsette de i mål. Vi faller etterhvert litt i kvalitet utover i omgangen og slipper Soon inn i kampen.

Vi virker nå litt stresset og mangler både aggressivitet og struktur og mot ett år eldre spillere blir vi til slutt straffet, Soon setter 1-0, et resultat som holder seg til pause. I pausen analyserer vi kort omgangen og hva vi bør gjøre for å heve oss igjen. Jeg merker at gutta ikke er fornøyd, de har stor tro på at de kan ta tre poeng, kreativiteten og ikke minst viljen og moralen i laget er nå på topp. Gutta setter selv momentene de mener skal til for å vinne denne kampen.

I 2 omgangen skal vise at det bor utrolig mye bra i disse spillerne. De hever seg, fighterviljen er på topp som igjen medfører at vi vinner dueller og setter opp det ene gode angrepet etter det andre, samhandlingen er igjen på plass og selve banespillet er nå til tider av meget god kvalitet. Vi setter både 1-1 og 1-2 relativt raskt og gutta avslutter kampen med hele 1-4, trenerteamet er meget stolte over måten gutta gjennomfører denne kampen på, viljen, moralen og ikke minst mye gode ferdigheter hos absolutt alle viser at det som sagt bor mye bra i denne treningsgruppen.

Neste kamp for Moss 2 er lokalderby mot Sprint-Jeløy 6. juni kl. 19.15 på Melløs.

Møt opp og støtt oss, det både fortjener og setter disse spillerne stor pris på.

Dag Grønstad

Hovedtrener

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design