Steinar (54) har bidratt til ellevill omsetningsvekst i Select

Steinar (54) har bidratt til ellevill omsetningsvekst i Select

Da mossingen Steinar Felde (54) startet som selger i Select Sport Norge for 15 år siden, omsatte firmaet for tre millioner kroner. Utviklingen derfra har vært eventyrlig. Nå ypper de seg mot de største i Europa.

– Nå omsetter vi for 54 millioner kroner. Det har vært en bra reise og vi har vært heldige med mange gode klubbavtaler. Nå er vi en total klubbleverandør og har raske leveringer. På verdensbasis omsetter Select for cirka 500 millioner kroner og vi produserer fire millioner baller i året, forteller Felde, som har vært salgssjef i Select Sport Norge de ti siste årene.

Moss FK er blant klubbene som benytter seg av Select og Felde ser fram til det videre samarbeidet i 2019.

– MFK er en bra referanse for oss og jeg håper vi kan fortsette avtalen også etter denne sesongen, sier han med et smil.

Hjerte for lokalfotballen

Steinar Felde har virkelig blitt et kjent fjes i det lokale fotballmiljøet. Han startet sin karriere på Ørejordet, men la fotballskoene på hylla etter bare to A-lagskamper for Kambo IL. Han ville heller satse videre som dommer, noe som ble en stor suksess. Det ble mange kamper som assistentdommer i eliteserien og en rekke matcher som hoveddommer i 2. divisjon.

I dag holder han til i Welhavens gate i Moss, hvor han har sitt eget Select-kontor. I tillegg til Felde, er det kun tre andre som jobber i firmaet i Norge og de er spredt rundt i landet. For de lokale klubbene er det selvsagt godt å ikke ha så lang reisevei hvis krisen skulle oppstå.

– Det har blitt noen hastesaker hvor materialforvalterne har kommet ned til meg. Dette har vi løst på en ordentlig måte, forteller Felde, som synes det er topp at de lokale klubbene som bruker Select benytter seg av hans lokale tilhørighet.

I tillegg til Moss FK, har Steinar Felde gleden av å forsyne mange andre klubber med baller og utstyr. I eliteserien er de på draktene til både Sarpsborg 08 og Tromsø IL.

– I tillegg er vi ligasponsor, smiler Felde, som har gleden av å se at det er Select-baller som brukes i enhver eliteseriekamp i Norge.

Idrett er livet

Steinar Felde har mange lidenskaper, men alt er innen sport.

– Hva gjør du når du skal koble helt av, Steinar?

– Da ser jeg fotball på tv, sier han og ler.

– Det blir familie og sport for min del. Jeg liker å holde meg i form, tilføyer tobarnsfaren.

Han er også klokkeklar på at han blir å se på Melløs stadion i år. Han gleder seg til å se hva årets MFK-utgave kan få til i PostNord-ligaen.

– Jeg håper på mange gode opplevelser og ønsker Moss Fotballklubb lykke til i 2019-sesongen. Jeg blir nok å se på Melløs noen ganger i år, avrunder den fotballfrelste 54-åringen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design