Stang ut for “Jonne” sine gutter!

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@arkiv.mossfk.no)

2. serierunde

Junior Elite: FFK – MFK 3-0 (1-0)
Sted: Østfoldhallen
Dato: 03.04.2008

MOSS FK STARTET MED FØLGENDE ELLEVE:
Kristian Bjerke, Øystein Jacobsen ( Jørgen Skifterud 30′), Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Ali Ahmed, Anders Hegglund (K) (Mats Karlsen 10′), Mats Stolinski, Marius Henriksen (Martin Reinholdsen 20′), Martin Holmen, Alexander Bachke (Vegard Edelsten 30′), Minh Duy Bui

Dette var dagen da ballen ikke ville inn.


Nok et  Østfold-derby gikk torsdagen av stabelen, men juniorene klarte ikke følge i a-laget sitt vinnerspor.

FFK var dødelig effektive og dro seieren i land etter en god kamp fra vår side. Guttene kjempet og jobbet godt kampen igjennom.

 


 

I første omgang er vi klart bedre enn Fredrikstad. Vi skaper sjanser, har kombinasjoner og spiller fin fotball. Vi har kampen akkurat der vi ønsker den. FFK ligger bakpå og det eneste de produserer er å klinke ballen lengst mulig opp mot sine 2 spisser. Moss FK har full kontroll på de røde og hvite. Sjansene vi har er store, men desverre ble dette en “stang ut” kamp hvor ballen på ingen omstendigheter ville over streken til FFK. FFK sin eneste sjanse i første omgang kommer etter ca 25 minutter. Første gang i kampen klarer FFK å måke ballen over vårt forsvar og spissen lobber ballen over Kristian Bjerke. Meget ufortjent at FFK tok ledelsen i kampen. Vi fortsetter å presse på, men dette var ikke Moss FKs dag. 1-0 holder seg til pause.

 

Vi blir enige i pausen om å fortsette hvor vi slapp, men vi klarer ikke helt å komme igang. Fredrikstad kommer noe mer med i kampen, og vi har ikke den samme spruten og gutsen i det vi foretar oss. Likevel fortsetter ballene å suse i stengene bak FFKs kepper. Men som i første omgang: stang ut..

Ti minutter før slutt velger vi å legge om formasjonen for å prøve å sette inn utligningen, men FFK klarer da å score på noe som lignet veldig på en offside. Noe av gutsen går da ut av guttene og FFK får lagt på til 3-0 før dommeren blåser av kampen.

 

Kampen sett under ett hadde uavgjort vært et passende resultat i dag. Store deler av kampen er vi bedre enn FFK i banespillet. Guttene fra Fredrikstad var svært forutsigbare i sitt spill med sin “kick and run” fotball, og ser vi bort fra de fire sjansene de skapte hadde vi full kontroll defensivt. Den store forskjellen i denne kampen var at FFK scoret på sine sjanser.  At vi tapte kan vi ikke skylde på andre enn oss selv for, men det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen. 

 

Guttene er nå inne i en travel periode. Trening klokken 16.00 fredag og 09.00 lørdag før Skeid kommer på besøk til Melløs mandag. Tirsdag og onsdag er det nye treninger og forberedelse til kampen mot Kolbotn som gjester Melløs torsdag.

 

Mvh

Jonne og Lars-Erik

 

Neste kamper på Melløs kunstgress:

mandag 7/4 klokken 19.00 MFK jr v Skeid jr

torsdag 10/4 klokken 19.00 MFK jr v Kolbotn jr

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design