Sprakk i 2. omgang

Den var mye positivt å ta med seg fra den første omgangen. Fredrikstad skapte mest, men en solid forsvarsrekke og en god Arnold Origi tok seg av de sjansene vertene spilte seg til. Framover hadde Markus Ringberg en meget god mulighet til å gi oss ledelsen. Tommy Edvardsen spilte svensken fri i fin posisjon, men avslutningen fra Markus gikk over.


Etter 4 minutter i 2. omgang kom kampens første mål. Hans Erik Ramberg ble spilt igjennom, og satte inn 1-0 alene med Origi.


Kun 2 minutter senere ble Kenneth Kvalheim dyttet i ryggen av Amin Askar innenfor 16-meteren, og ble korrekt tildelt straffespark. Den satte han selv sikkert i mål, og lagene var like langt.


Kenneth hadde også en stor mulighet til sende MFK i føringen noen minutter senere, men avslutningen smalt i treverket og ut.


I stedet var det FFK som skulle få de neste målene. Etter et kvarter gikk MFK opp i liminga defensivt, og i løpet av 6 minutter øket FFK til hele 4-1. Kampen var dermed avgjort, og mossespillerne virket resignerte. Og etter 75 minutter satte tidligere MFK’er Amin Askar den siste spikeren i kista da han vippet ballen over Arnold Origi og satte ballen enkelt i mål med pannebrasken.


MFK-gutta får forsøke å glemme de siste 45 minuttene når de nå har en uke igjen til seriestarten i Adeccoligaen 2010. Første omgang viste at laget har mye å by på – og vi håper på 3 poeng når nyopprykkede Sandnes Ulf kommer på besøk 2. påskedag. Kampfakta:

Fredrikstad FK – Moss FK

Treningskamp
Sted: Østfoldhallen
Tid: 28.03.2010 kl 18:00

Resultat: 5-1 (0-0)

Mål:


1-0: Hans Erik Ramberg (49 min)
1-1: Kenneth Kvalheim, straffe (51 min)
2-1: Andreas Tegström (60 min)
3-1: Celso Borges (61 min)
4-1: Mattias Andersson, straffe (65 min)
5-1: Amin Askar (74 min)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design