Spilte med flagget på brystet

Det norske landslaget i futsal tapte 0-2 mot Slovenia i Apalløkka idrettshall i Oslo mandag kveld. Slovenia er ranket som en av Europas beste futsalnasjoner og tok ledelsen ved Rok Mordej åtte sekunder før pause. Midtveis i andreomgang økte Uros Kroflic til 2-0.

– Det laget vi møtte i dag er på et helt annet nivå enn dem vi for eksempel møtte i nordisk før jul. Da møtte vi lag som er rangert bak oss. I dag møtte vi det åttende beste laget i Europa. Vi har en vei å gå før vi er oppe på deres nivå, sier landslagstrener Esten O. Sæther til fotball.no

I kveld tapte altså Norge 8-4 for Slovenia, og måtte se seg slått av et bedre landslag.

Det norske landslaget i futsal fikk en marerittstart i kveldens kamp mot Slovenia i Apalløkka idrettshall i Oslo. Allerede etter halvannet minutt tok gjestene ledelsen og før halve omgangen var spilt ledet Slovenia 4-0. Kaptein Mustapha Achrifi reduserte deretter til 4-1, men slovenerne slo kjapt tilbake og ledet hele 7-1 til pause.

Etter pause scoret Mounir El-Masrouri, Stian Sortevik og Morten Ravlo for Norge og sørget for at sluttresultatet ble 8-4.

– Vi fikk det høye presset vårt til å sitte og det gjorde at vi kom inn igjen i kampen mot en veldig god motstander. Vi vant både sjanse- og målstatistikken i andreomgang og det er vi veldig fornøyd med, forteller Sæther til fotball.no

Omar Fonstad Elghaouti i aksjon under mandagens landskamp mot Slovenia. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

mossfk.no tok en liten prat med Omar Fonstad Elghaouti i kveld:

– Jeg spilte landskampen i går, men jeg spilte ikke i dag. Hadde litt tunge bein fra kampen i går, trengte da å hvile. Men vi testet en del nye spillere i dag, moro at flere får sjansen til å vise seg frem med flagget på brystet.

– 1 omgang i kveldens kamp var dårlig og vi ble straffet hardt, men i 2 omgang var vi mye bedre og full på høyde med Slovenia. De er tross alt ranket som nummer 7 i Europa, så dette er en god læring for oss, sier Omar videre.

Hvordan føles det egentlig å spille med det norske flagget på brystet, det må da være veldig stort?

– Ja det er stort, nå har jeg vært med i over 1 år allerede, jeg har fått en del landskamper for Norge. Føler at jeg er godt etablert nå, og det er kjempemorro synes jeg, avslutter en fornøyd Omar.