Spillerne drar på by`n

Er du bekymret for at de skal på fest – så har du helt rett. Fredag kveld smeller det forhåpentligvis på Tivoli Amfi når årets Kick off arrangeres.

– Dette har blitt en tradisjon for oss. I fjor slo vi sammen Kråkevingen og MFKs kick-off så nå er det ett stort arrangement, forklarer Terje Fleischer.

På programmet står blant annet en quiz arrangert av Moss Tenkehettepark, Lasse Dahl spiller kjente og kjære låter og selvfølgelig pølse i vaffel. Spillerne vil også møte opp og bli presentert.

– Dørene åpnes klokken 20.00 og det koster 50 kroner for å komme inn.

I fjor kom rundt 120 feststemte mossinger og målet er at minst det samme antallet finner veien i år. Alle som løser billett er med i trekningen om et sesongkort. Det lokkes også med fete premier på quizen.

Familiedag på lørdag

Lørdag drar MFK-spillerne på Amfi Moss og flere poster står på programmet når Visit Moss, Kråkevingen, Amfi Moss og Moss Fotballklubb inviterer til familiedag.

– I dag er det veldig viktig at vi finner noe positivt. Familiedagen på Amfi Moss er bare gøy. Nå starter serien og nå er det full fokus på det. Nå skal vi mossinger vise at vi bryr oss om klubben. Moss fotballklubb er viktig for mosseregionen, det er samlende for oss, sier Unn Bøhm Tveito fra Visit Moss.

Saken fortsetter under bildet

KLARE FOR FEST: Terje Fleischer (MFK), Andreas Borge (kråkevingen), Unn Bøhm Tveito (Visit Moss) og ragnar Sørlie (Amfi Moss) inviterer til fest både fredag og lørdag i Moss)

Programmet er som følger:
13.00 – 13.10 MFK ønsker velkommen på Amfi Moss
13.10 – 13.25 Kaptein Rødskjegg presenterer årets MFK-drakt
13.25 – 13.30 Spiller MFK-sanger fra scenen
13.30 – 13.45 Presentasjon av MFK-spillerne
13.45 – 14.30 Div. poster – rundt på senteret, spillerne er utplassert
13.45 – 14.00 Kaptein Rødskjegg og Hjælmen starter vervekampanje til sine kor og går til
                      hemmelige steder for å øve
14.00 – 14.30 MFK-sanger spilles fra scenen
14.30             Vinnere av konkurransen “Hvem er hvem på MFKs A-lag” trekkes.
14.30 – 15.00 Det store korslaget: “Kaptein Rødskjeggs barnekor” mot “Hjælmens kråkekor”

– Kråkevingen selger supporterutstyr
– MFK selger MFK-vann og MFK-brød
– Visit Moss deler ut brosjyrer
– Kaptein Rødskjegg selger cd`er.

Poster med MFK-spillere:
– Skopussing ved finbakeriet
– Eggmaling ved Parfymelle
– Balltriksing ved Alliance Apotek
– Fotballbowling med kjegler ved Anton Sport
– Ferdighetsløype for barna ved Eurosko og Bianco.

Alle som deltar i det store korslaget får gratis inngang på søndagens kamp mellom Moss og Løvham.