Sol, sommer og tre poeng

Moss Fotballklubb har benyttet ferien godt og startet høstsesongen på best mulig måte. Laget inkasserte tre meget velfortjente poeng i sommervarmen på Melløs i kveld. Den første halvtimen kunne det se ut som at varmen var av det noe plagsomme slaget både for Moss og Skeid, men fra tidspunktet fra toppscoreren i 1.divisjon satte inn 1-0 etter 35.minutter var det nærmest kun et lag på banen. Målet kom forresten til ettter flott paningspill hos de gul-sorte. Tor Erik Moen a ut til Anders Østli som kom fossende på høyrekanten, han legger igjen presist på foten til Håvard Sakkariassen som bredsider ballen i mål. Tor Erik Moen spilte fra start for første gang i år og leverte en meget god kamp på midtbanen.
Etter scoringen kontrollerte Moss inn til pause.

Om første omgangen var god, var andre omgangen enda bedre. MFK holdt agressiviteten og instillingen på topp og kjempet som løver gjennom hele omgangen, og det ga resultater. 1389 tilskuere fikk se Christian Michelsen knalle inn 2-0 på halv volley fra ti meters hold i det 69.minutt. Bare fem minutter senere header Vidar Martinsen mesterlig til Tor Erik Moen som er sikker som banken alene med Anders Søvik i Skeid-målet, og dermed er kampen i realiteten punktert. Herfra og ut nærmest leker Moss seg til tre poeng, og de siste ti minuttene setter LO Mattson inn Lars Herbert Nordgård og Jon Andre Fredriksen for hhv Moen og Sakkariassen.

Alexander Forsberg spilte på midtbanen for første gang på hjemmebane i år, og det med hell. Flere ganger var han frampå med gode pasninger og skudd på keeper. Og tre minutter før slutt sender han en krempasning til Gard Kristiansen på venstre side, Gard knaller ballen i mål og dermed kopierer Moss 4-0 resultatet fra Voldsløkka tidligere i år. Skeid skapte knapt nok en eneste målsjanse i denne kampen og var muligens preget av tapet av Daniel Braathen til Rosenborg.

KAMPFAKTA
Moss – Skeid 4-0 (1-0)
Melløs
1389 tilskuere
Dommer: Ken H. Johnsen, Flint IL
Gult kort:
Forsberg, MFK – “Skuespill” innenfor 16-meter.
Johansen, Skeid – Stygg takling på Moen.
Mål:
1-0 Sakkariassen (35)
2-0 Michelsen (69)
3-0 Moen (74)
4-0 Kristiansen (87)
Dagens bestemanns-kåringer:
Alex Forsberg (Kråkevingen)
Tom R. Haraldsen (Moss Avis)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design