Småplukk før alvoret begynner

Tap og seier mot svensker
Treningskampene før cup- og seriefotballen sparkes i gang igjen ga svært varierende utfall. Mot Häcken torsdag i forrige uke ble det 2-0 seier etter at våre to importer, Jarkko Wiss og Max Jerry Månsson puttet hvert sitt mål mot svimle svensker.
Følgende 11 spilte hele kampen:
Rino Hansen, Jan Tore Ophaug, Rune Tangen, Tor Trondsen, Hans Palmquist, Hans Erik Ramberg, Jarkko Wiss, Christian Petersen, Gard Kristiansen, Kjell Olofsson og Max Jerry Månsson.
Søndag gikk det ikke fullt så bra for gutta. Denne gangen var det svenske GAIS som gikk seirende ut av kampen med 2-0 sifre.
MFK sendte disse spillerne utpå:
Rino Hansen (Kenneth Ringsrød i 45 min), Johan Petter Winsnes, Rune Tangen (Jan Tore Ophaug i 45 min), Tor Trondsen, Hans Palmquist (Christian Petersen i 48 min), Anders Juliussen, Hans Erik Ramberg (Benjamin Bruun i 10 min), Jarkko Wiss, Gard Kristiansen (Dagfinn Enerly i 55 min), Jerry Månsson (Simen Brenne i 25 min) og Kjell Olofsson.

To på skadelista
Gard Kristiansen og Hasse Palmquist måtte begge hinke av banen med skader. Gard ser ut til å være på bedringens vei, mens det ser heller mørkt ut for Hasse.
Oppdatering på hans situasjon vil følge i morgen! Følg med, følg med!

Juniorlaget til Hamar
De talentfulle juniorene drar i neste uke til Hamar for å delta i den prestisjefulle JET turneringen hvor Norges beste juniorlag møtes. Med seg får de Jørgen Pettersen og Magnus Amundsen, som begge nå er returnert til MFK. Hva som skjer med de etter turneringa, er uvisst. Klubben satser sterkt på at rekruttlaget i 3. divisjon skal rykke opp og det er ingen tvil om at de to talentene vil være en fin tilvekst der. Per A. Bakke og Karl Petter Løken skal i samtaler denne uken for å avklare situasjonen for de to.
Helt sikkert er det derimot at Per Morten Kristiansen reiser med laget til Hamar. Det er også meningen at Simen Brenne og Pål Andre Stubsveen skal spille noen kamper. Men Simen Brenne skal være disponibel for A-laget så lenge de har kamp.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design