Slutter i MFK

Grunnet trang økonomi har klubben sett seg nødt til å be sponsor- og kommunikasjonssjef Terje Fleischer om å slutte. Fleischer fikk beskjeden i går kveld.

– Det er fryktelig vondt. Jeg har ikke lyst til å slutte. Men jeg har stor forståelse for det og jeg er takknemlig for at jeg fikk beskjeden nå, sier Fleischer til mossfk.no.

Fleischer har permisjon fra Trygg Vesta og permisjonen hans går ut i morgen, så han har i allefall en arbeidsgiver han kan verve seg hos. Fleischer jobber trolig i klubben ut april.

– Klubben har signalisert at de ønsker et samarbeid med meg videre, men det må først avklares med ny arbeidsgiver, så vi får se hva som skjer, sier han.

Jobber i maritim sektor

Daglig leder Ole Henæs har selv sagt opp sin stilling og starter i ny jobb i august. Han er hentet inn som administrerende direktør i Norske Maritime Eksportører i Oslo. Spillerne og administrasjonen ble informert om dette og den økonomiske situasjonen i klubben i dag.

– Nå må ledelsen i klubben diskutere hvordan Moss Fotballklubb skal se ut i fremtiden. Dette vil få konsekvenser i form av lavere lønnskostnader, samtidig vil det få konsekvenser for inntektene. Men jeg er sikker på at dette kommer klubben seg gjennom på en god måte, kommenterer Henæs.

Han har vært i klubben siden 2006 og har hatt noen flotte år på Melløs.

– Det har vært fine år, og det er masse flotte mennesker i og rundt klubben. Jeg skulle ønske jeg kunne se tilbake på bedre sportslige resultater, men sånn er det. Nå er det nytt år og nye muligheter, avslutter Henæs.