Slo Kvik Halden – klare for interkrets!

Slo Kvik Halden – klare for interkrets!

(Bilde: skjermdump fra Moss Avis sin live-sending)

G-15 laget til Moss slo Kvik Halden 2-1 i en svært spennende kamp på Nøkkeland i kveld. Et stort antall tilskuere hadde møtt fram for å se den avgjørende kampen i kvalifiseringen for neste års interkretsserie, og det var altså våre egne gutter som trakk det lengste strået.

Gjestene fra Halden åpnet kampen best, men etter rundt 15 minutter banket Lucas Nilsson inn 1-0 for Moss. I resten av omgangen var Moss det førende laget, og det kunne fort kommet flere mål før pause.

I 2. omgang hadde hjemmelaget relativt god kontroll fram til det gjenstod rundt 10 minutter. Da fikk Kvik et straffespark, men MFKs keeper Elias Bachke reddet mesterlig. Utligningen skulle likevel komme noen minutter senere, og dermed var spenningen virkelig tilbake i kampen. Det ble noen hektiske sluttminutter, og kort tid før slutt kom avgjørelsen. Etter et fint fremspill av Aleksander Andresen fikk MFKs Michael Bjørndahl  kjempet ballen i mål, og noen overtidsminutter senere kunne de gule og svarte slippe jubelen løs! Sluttresultatet 2-1 betyr at Moss har vunnet sin kvalifiseringspulje på målforskjell foran Fredrikstad, og laget skal dermed spille i G16 interkrets neste sesong.

Vi gratulerer spillere, lagledere og støtteapparat med en flott prestasjon. Med dagens resultat vil Moss for første gang på svært lenge ha både et G16- og et juniorlag på interkretsnivå. Det lover bra for fremtiden!

– – –

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design