Skeid trakk det lengste strået

TRENINGSKAMP
Junior elite: Skeid – Moss 3-2 (2-1)
Sted: Nordre Åsen
Dato:06.03.2008

Målscorere:

1-0 ukjent
1-1 Marius Henriksen (str)
2-1 ukjent
2-2 Vegard Edelsten
3-2 ukjent

Moss FK stilte med følgende ellever:
Kristian Bjerke (Anders Pedersen 45′) Mats Kaxrud, Øystein Jacobsen (Vegard Haslerud 25′) Jacob Mjelde, Ali Ahmed, Anders Hegglund (K) (Henrik Bakkerud 5′), Mats Stolinski (Mats Lindqvist 15′) Marius Henriksen (Martin Reinholdsen 45′) Martin Holmen, Mats Karlsen (Vegard Edelsten 25′) Minh Dui Buy.

Kampen åpner med at Skeid får en kjempesjanse, men Kristian Bjerke redder mesterlig. Etter denne sjansen og et par cornere til Skeid jevner spillet seg mer ut, og vi kommer mer med i kampen. Guttene finner hverandre mye mer i denne kampen enn hva vi har gjort tidligere, noe som bare er positivt. Skeid er farlige på sine overganger og de kommer med mange folk og hurtig, slik at vi enkelte ganger får problemer. Offensivt er vi fornøyd med hva vi presterer i dag. Vi produserer store sjanser, og det er utrolig at vi ikke scrorer flere mål en det vi gjorde i denne kampen.

Skeids første mål kommer etter at et Skeidspiller får med seg ballen via hånden og løper mot mål. Her glipper vi i markeringene slik at Skeid enkelt kan gå opp til 1-0. Minuttet senere får vi en straffe som lukter kompensasjon lang vei. Skeidspilleren kunne umulig ha fått vekk hånden i den situasjonen. Likevel scorer Marius Henriksen sikkert på straffen. 2-1 kommer minuttet før pause, og nok en gang er vi slurvete i vårt defensive arbeid. Nok en gang får Skeid score på en alt for enkel måte.

I andre omgang la Skeid seg noe lavere i banen samtidig som vi flyttet spillet noe opp. Dette medførte at vi forsatte å skape sjanser, mens Skeid kjørte overganger. 2-2 kommer etter noen flotte kombniasjoner hvor Martin Holmen får ballen på sin høyre side. Han slår inn og Anders Hegglund hopper over ballen. Skeidsforsvaret blir lurt, og Martin Reinholdsen setter ballen kontant i nettet. En vakker scoring. Etter denne scoringen fortsetter vi å skape sjanser, men desverre klarer vi ikke å omsette sjansene i tellende resultat. Skeid skal likevel dra i land seieren i denne kampen på nok en overgang. Da er èn skeidspiller alene mot fire mosseforsvarere. Likevel klarer han å komme alene med Anders Pedersen. Skeidspilleren gjør ingen feil, og setter ball nummer tre bak en mossekeeper.

I de foregående treningskampene våre har vi vært meget fornøyd med vårt defensive arbeid, men i denne kampen var det meget slurvete og ustrukturert. Likevel skal vi klare å rette dette opp til seriestart neste lørdag borte mot Lillestrøm SK. I de foregående kampene har vi hatt ganske mye å gå på i den offensive delen av spillet. I kampen mot Skeid sitter det på en helt annen måte enn før. Vi skaper sjanser, får til fine kombinasjoner, og mange spillere er innvolvert. Meget gøy å se! I den siste treningsuken inn mot seriestarten borte mot Lillestrøm SK skal vi ta med oss både det positive og negative i denne matchen, og jobbe steinhardt for å vært klar til alvoret begynner.

En liten kuriositet: Før kampen mot Skeid ble begge lags trenere enige om å blåse av kampen klokken 19.30 pga at kampen ble spilt i Skeids treningstid. Kampens dommer nektet likevel å blåse av kampen! Han mente at dette var noe som ikke gikk an. Likevel, etter å ha vært borte ved begge lags benker og blitt fortalt at begge lag var enige om dette, blåste han av kampen noe motvillig litt over 19.30.

Mvh
“Jonne” og Lars

Siste treningskamp før seriestart er førstkommende onsdag hvor Nesodden gjester Melløs kunstgress. Kampstart er klokken 18.00

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design