SKAW CUP 2013

Smågutt 1999 gikk helt til finalen og fikk en fin 2. plass. En sterk prestasjon av laget. De hadde mange bra kamper, men møtte et bedre lag i finalen. Gratulerer med sølv!

Gutt 1997/1998 ordinær var hårfint unna finalespill og endte på en knepen 4. plass. De kunne fort endt på en bedre plassering men mange spillerne spilte doble kamper som resulterte i mange slitne ben. Spillerne gjorde en kjempeinnsats.

Gutt 1997/1998 Elite gikk på en smell i første kamp mot Aalborg men hevet seg veldig utover i turneringen. De endte på en 7. plass. Deres siste kamp var strålende og de fikk vist hva de er gode for.

Junior gikk helt til topps og vant på en utrolig spennende straffekonkurranse. De sto frem som et vinnerlag  under hele turneringen. Gratulerer så mye med gullet !

Flere spillere på samtlige lag sto frem med det lille ekstra og fikk utdelt pris for dette under avslutningsfesten.  Det ble kåret spillerens spiller, fair play spiller og turneringens spiller på hvert lag.

Smågutt 1999

Fair Play – Martin Johannes Nielsen

Spillernes spiller – Kristian Krogenes

Turneringens spiller – Hau Mang

Gutt 1997/1998 Ordinær

Fair Play –  Victor Baug Olsen

Spillernes spiller – Emmanuel Gonharnue

Turneringens spiller – Edward Sandnes

Gutt 1997/1998 Elite

Fair Play – Emmanuel Gonharnue

Spillernes spiller – Kevin Måleng

Turneringens spiller – Kevin Måleng

Junior

Fair Play – Mats Henrik Hafsmo

Spillernes spiller – Christian Bretun Ahlsen

Turneringens spiller – Christian Bretun Ahlsen

Vi i Moss Fotballklubb er stolte over hvor fantastiske spillere vi har i klubben vår. De beviste at laginnsats, moral og oppførsel er viktig og sto frem som flotte ambassadører for MFK.

Flott vær, blide foreldre og flinke trenere/lagledere sammen med bra prestasjoner på banen, gjorde at det ble en cup vi skal være stolte av. Vi vil takke alle som var med å bidro i Skaw Cup i Skagen!

Sportslig hilsen

Styret Yngres Avdeling