Sjokkerende hjemmetap

Alt etter to minutter må Moss redde på streken og dermed har TUIL slått an tonen for dagens kamp. Og det går hele 25 minutter før Moss produserer det vi kan kalle en kvalifisert sjanse på en heading av Joachim Walltin. Tromsdalen viste betydelig større entusiasme og innsats enn hjemmelaget og kunne med litt flaks og dyktighet gått til pause med ledelse.

Andre omgangen starter oppløftende da Moss får straffespark to minutter etter hvilen. Den setter imidlertid Tom Reidar Haraldsen rett i klypene på TUIL-keeper Johansen, og publikum frykter det verste for resten av kampen. Og ikke uten grunn, Tromsdalen forsetter å presse Moss bakover og får utelling etter 51 minutters spill da Bård Karlsen setter inn sin tredje seriescoring og fører gjestene opp i ledelse 1-0. Tromsdalen viser alt Moss ikke viser av glød og entusiasme, og forsetter å presse hjemmelaget på Melløs. Og etter 70 minutters spill er Bård Karlsen på farta igjen, en tilsynelatende ufarlig ball på vei over dødlinja blir snappet opp av Karlsen som knaller til fra hjørnet på femmeteren og dermed leder bortelaget svært overraskende 2-0 på Melløs stadion.

LO Mattson prøver å sende spillere framover, setter inn Friend og Moen og legger om il 3-5-2, men det hjelper ikke. I stedet er det TUIL som er nær å øke ledelsen da Bård Karlsen på ny er i scoringsposisjon men førstetouchen er heldigvis for Moss for svak og skuddet til Karlsen går i nettveggen. Etter 82 minutter får Moss dagens andre 11-meter, og denne gangen setter hjemmelaget den i mål ved Håvard Sakkariassen.

LO Mattson og Moss prøver det de kan å få inn en utligning, men vi er ikke gode nok i siste banehalvdel og dermed er det Bjørn Strøm som setter spikeren i kista og sender gjesten hjem til Tromsø med 3-1 seier. Moss var svake på det meste, dueller, tempo og entusiasme. Her må armene brettes opp til de grader hvis ikke “kråkene” skal bli sendt hjem som slakt fra fotballgale Ålesund neste helg.

KAMFAKTA
MOSS – TROMSDALEN 1-3 (0-0)
Melløs stadion
1617 tilskuere
Dommer: S. Moen, Haugar
Gult kort:
Askar, MFK
Johansen, TUIL
Mål:

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design