Siste nytt fra Postnord-ligaen

Siste nytt fra Postnord-ligaen

Lasse Aarstrand har tatt en titt på hva som skjer på sosiale medier hos de ulike lagene i vår avdeling av Postnord-ligaen.

ALTA IF: Var aller først ut i årets PostNord avdeling 1 sa de fredag slo TUIL 1-0 ette en straffe fra Morten Gamst Pedersen. Det skjedde faktisk ikke i Finnmarkshallen, som må reparere taket. Kampen gikk derfor på Villaksbanen i Alta Idrettspark. Alta har hentet Niklas Antonsen fra Mjølner og Richard Ellingsen fra Tverrelvdalen. Og sist men ikke minst Svein Ove Thomassen, som ble klar denne uken tilbake etter å vært litt nede i divisjonene en periode.

IF FLØYA , det er fortsatt stille på sosiale medier rundt IF Fløya, men rykter skal ha det til at det er relativt rolig der nå, og at de har fått på plass et relativt slagkraftig lag. Ungt, men bedre enn man skulle frykte. Kanskje kan Fløya overraske i år. Åpner mandag, borte mot ett annet meget ungt lag. VIF2 – Fløya på Intility. Den blir spennende, bunn mot bunn i henhold til ekspertene.

TUIL (Tromsdalen) startet som nevnt over, borte mot Alta. Tromsdalen kan fort være laget som «overrasker» i denne avdelingen, selv om man ikke skal glemme at de spilte i OBOS i 2019.  Ingen større nyheter som klubben har delt på SoMe

FK Senja: starter søndag, hjemme mot en av avdelingsfavorittene, Kjelsås skal til Nord-Norge, og der og da får vi kanskje en indikasjon på forskjellen på forventet topp, mot forventet bunn.

Brattvåg: Skal til Nordre Åsen på søndag, og møter Skeid. Skeid som mange forventer skal være «helt der oppe”, og et Brattvåg som alltid vil veldig mye. I fjor var Brattvåg tippet i toppen, men nådde ikke opp. I år har de fleste “eksperter” Brattvåg i ett midtsjiktet. Skeid-kampen blir spennende for å få noen indikasjoner på hvor lagene står i forhold til hverandre.

Hødd, Forventer selv å ligge i topp. Får som alle vet besøk av Moss FK i seriestarten. Vant 4-2, sist Moss var på besøk på Høddvoll og forventer nok en 3 poenger i oppstarten.

Florø, i Florø er man sikre på at man har noe stort på gang. Florø lanserer seg selv som nærmeste kandidat til å gi FFK kamp om seriemesterskap og opprykk. Og i første kamp får de besøk av nettopp FFK.

Eidsvoll Turn: nyopprykkede Eidsvold Turn får besøk av forårets store overraskelse i 2.div, Kvik Halden. Hvordan klarer Eidsvold Turn seg i 2.div, og har Kvik Halden klart å beholde momentum fra 2019 selv om de har mistet noen nøkkelspillere?

Kjelsås: Er et forventet topplag. Litt under radaren for mange og et relativt ukjent lag for oss. Reiser opp til Senja for å møte et forventet bunn-lag. Vi er spente på hvordan Kjelsås ser ut, og gleder oss til å se begge disse lagene i aksjon.

Skeid: tilbake i 2.div, etter en sesong i OBOS. Burde være favoritter på eget gress mot Brattvåg. Men Brattvåg er alltid en joker på dette nivået.

VIF 2: avdelingens yngste mannskap  Rykket opp fra 3.div i fjor, hvor de var helt suverene. Nå åpner de hjemme mot et annet opprykkslag, nemlig Fløya. Denne kampen gir antagelig ikke et alt for godt bilde på noen av lagene. Men det er en mandagskamp, så her kommer nok mange til å følge med.

Kvik Halden: har mistet to nøkkelspillere fra i fjor, da de hadde utrolig bra flyt. Mange er nok spente på hvordan Kvik har forvaltet dette. Blir det «årets nedtur», eller fortsetter Kenta sin magi?

FFK: favoritt hos “allle” – kanskje unntatt de som bor i Florø, og da er det spennende at det er dit de skal. Fredrikstad bør vinne, men Florø kan vise seg å bli en ekkel seriestart….

Moss FK: av mange eksperter tippet rett under midten. Mot Hødd på Høddvoll vil det være en sterk prestasjon om vi plukker med oss poeng.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design