Siste nytt fra 96-laget

Rapport 1:

 

G13 KM serien

 

Kvik-Halden – Moss FK = 0 – 3

Sted: Risum gressbane
Dato: torsdag 27/8


Målscorere:
Fritjof Hagbartsen, 2 mål

Andreas Bårdli, 1 mål

Startellever:
Jonas Grønstad, Stian Westby,Patrick Johnsen, Gard Stølen, Jens Norsted, Ole Pedersen, Sondre Roos, Vito Miracco, Jørgen A. Nilsen, Fritjof Hagbartsen, Ulrik Steen.

 

Innbyttere:
Simen Madsen, Ulrik Thømt, Preben Enerhaugen, Andreas Bårdli

 

Vi møtte Kvik-Halden på bortebane på torsdag og regnet hadde gjort sitt at det ble vanskelig å få til finspill i denne kampen, til tider kunne dette minne mer om vannpolo i stedenfor fotball.Vi slet med å takle dette underlaget og Kvik var gode men vi klarer allikevel å gå til pause med 0-1 ledelse. Andre omgang starter vi også rufsete hvor vi ikke er gode nok i bl.a duellspillet, dårlig press,på ballfører og pasningene er preget av stress og høye skuldre. Tross dette klarer gutta og jobbe seg inn i matchen igjen og vi setter 0-2 et stykke ut i omgangen. Etter dette tar vi over mer og mer og roen setter seg i laget og punkterer kampen med 0 -3. Ikke noen velspilt kamp av oss men som nenvt tidligere har laget vårt en enorm vilje og kriger seg til tre poeng på en tung dag.


 

 

Rapport 2:

 

G13 avd 6

 

V/S – Moss FK  7èr kamp = 0 – 3

Sted: Svinndal stadion
Dato: fredag 28/8


Laget:
Simen, Marius, Alexander, Pål, Kristian, Fredrik, Patrick, Ulrik, Tobias,Andreas

 

Målscorere:
Patrick 1 mål

Kristian 1 mål
Ulrik 1 mål

 

Vi møtte V/S på Svinndal stadion og når vi kom kunne vi se en nydelig gressbane som gutta gledet seg til å spille på, men så kom regnet. Banen ble forvandlet fra “Wembley” til innsjø i løpet av minutter og regnet slo så hardt til tider at vi nesten fikk vondt. Derfor ble det meget vanskelig å spille fotball for begge lagene. All honnør til gutta tross forholdene for ingen klaget og de la ned en utrolig innsats. Vi går til pause med 0-1 ledelse og avslutter kampen med 0-3. Bra jobba gutta.
 


 

Dag Grønstad

Hovedtrener Moss FK 96

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design